MATRÌSTICA – DET OPRINDELIGE | INCA AROMAS

DKK 79,00

Matrìstica har bløde, søde, træ-agtige noter og er til dig som gerne vil forbinde dig med dit indre lederskab og som gerne vil vække din ‘indre Moder’. Moderen som har en stærk intuition, god grounding og som tænker i os og fællesskabet før jeg.

Ingredienser:

Trækul, vegetabilsk forbindelse af Inca-harpikser, røgelse, groft salt, myrra (harpiks), røgelse, storach, benzoin, gedegræs, hvid bryg og koncentreret aromatisk olie af myrra. Fremstillet i Brasilien.

  • 4 røgelsespinde med en brændtid på ca. 2 timer pr. stk.
  • Håndlavede og baseret på en særlig brasiliansk formulering udviklet for mere end 20 år siden.
  • Støtter både lokale familiers arbejdsmuligheder i Amazonas og selve Amazon-junglen via et skov- og dyreprojekt.

 

Kun 1 tilbage på lager

Kategori:

Beskrivelse

Matrìstica røgelse – Det oprindelige | Traditionelt håndværk fra Brasilien, der støtter lokale familier og Amazonas

Matrìstica er lidt et svært ord at oversætte, men min brasilianske veninde Marcela Martins foreslog, at ordet Matrìstica blev oversat til ‘Det oprindelige’. Matrìstica er en røgelse som forbinder os til det ‘før-patriarkalske’, altså til tiden hvor det var Moderen der var i fokus og det var hende man bad til og dyrkede. Det er en røgelse som styrker og genopretter forbindelsen med din indre Moder, hende der intuitivt ved. En Moder som levede i harmoni med både det feminine og det maskuline og som repræsenterer fællesskabet og kollektivismen.

Lad de beroligende dufte fra Inca Aroma fylde rummet. Håndværket bag denne røgelse bygger på gammel viden om healing-skikke fra flere steder i verden, men selve røgelsen er håndlavet i den brasilianske by Pirenópolis. Her bliver de essentielle olier udvundet fra bæredygtigt dyrkede planter og tilsat en base af trækul, groft salt, frankincense og den såkaldte ‘breau resin’ base. Denne base består af harpiks fra Almacega-træet i Amazonas, der også bruges i de healende ayahuasca-ceremonier. 

Inca Aroma er meget fokuseret på at deres arbejde og produkterne bliver produceret med respekt for både Amazonas og medarbejderne, der er en værdifuld del af produktionen. Omkring 20 lokale er ansat til at hjælpe med produktion, pakning og forsendelse. Samtidig har Inca Aromas taget initiativ til et større skovbeskyttelsesprojekt, hvor der indgår over 700 Almacega-træer og områdets rige dyreliv også beskyttes. Ribeirinhos-befolkningen, der lever langs Amazonas flodbanker er også en værdifuld del af Inca Aromas produktion, idet de indsamler og pakker harpiksen fra Almacega-træerne dybt i Amazonas. Harpiksen indsamlet kun efter træerne naturligt har udskilt den. Ribeirinhos får dermed mulighed for at fortsætte deres traditionelle arbejde og samtidig blive betalt en ordentlig løn for det. 

Forsendelse:

Forsendelsen koster 40 kr. og sendes med DAO. Der er GRATIS forsendelse på ordrer over 500 kr. Du er også velkommen til at hente røgelsen i Thorsager på Djursland.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MATRÌSTICA – DET OPRINDELIGE | INCA AROMAS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.