MADRE NATURALEZA | INCA AROMAS

DKK 79,00

Madre Naturaleza røgelsen fra Inca Aromas, har en blød og frisk aroma. Som et kald til at oprette eller genoprette den dybe forbindelse med naturen og dens oprindelige kraft. Madre Naturaleza er en invitation til at udforske urkraften og de gamle dybe erindringer der er forbundet med at være en del af naturen.

Ingredienser:

Trækul, vegetabilsk forbindelse af Inca-harpikser, røgelse, groft salt, kanel, pitanga, myrra, røgelse, storach, benzoin og cabreuva. Fremstillet i Brasilien.

  • 4 røgelsespinde med en brændtid på ca. 2 timer pr. stk.
  • Håndlavede og baseret på en særlig brasiliansk formulering udviklet for mere end 20 år siden.
  • Støtter både lokale familiers arbejdsmuligheder i Amazonas og selve Amazon-junglen via et skov- og dyreprojekt.

 

Kun 2 tilbage på lager

Kategori:

Beskrivelse

Moder Natur røgelse | Traditionelt håndværk fra Brasilien, der støtter lokale familier og Amazonas

Madre Naturaleza, Mother Nature, Moder Natur … Denne røgelse er en del af den feminine linje som Inca Aromas har lanceret. Det er en duft med dybe forbindelser til det feminine og som står med stærke søjler i naturen. Røgelsen symboliserer omsorg, lederskab, en stærk matriark og den energi der følger det at kunne give liv. Både i kvinden og i naturen.

Lad de beroligende dufte fra Inca Aroma fylde rummet. Håndværket bag denne røgelse bygger på gammel viden om healing-skikke fra flere steder i verden, men selve røgelsen er håndlavet i den brasilianske by Pirenópolis. Her bliver de essentielle olier udvundet fra bæredygtigt dyrkede planter og tilsat en base af trækul, groft salt, frankincense og den såkaldte ‘breau resin’ base. Denne base består af harpiks fra Almacega-træet i Amazonas, der også bruges i de healende ayahuasca-ceremonier. 

Inca Aroma er meget fokuseret på at deres arbejde og produkterne bliver produceret med respekt for både Amazonas og medarbejderne, der er en værdifuld del af produktionen. Omkring 20 lokale er ansat til at hjælpe med produktion, pakning og forsendelse. Samtidig har Inca Aromas taget initiativ til et større skovbeskyttelsesprojekt, hvor der indgår over 700 Almacega-træer og områdets rige dyreliv også beskyttes. Ribeirinhos-befolkningen, der lever langs Amazonas flodbanker er også en værdifuld del af Inca Aromas produktion, idet de indsamler og pakker harpiksen fra Almacega-træerne dybt i Amazonas. Harpiksen indsamlet kun efter træerne naturligt har udskilt den. Ribeirinhos får dermed mulighed for at fortsætte deres traditionelle arbejde og samtidig blive betalt en ordentlig løn for det. 

Forsendelse:

Forsendelsen koster 40 kr. og sendes med DAO. Der er GRATIS forsendelse på ordrer over 500 kr. Du er også velkommen til at hente røgelsen i Thorsager på Djursland.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MADRE NATURALEZA | INCA AROMAS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.