HVID SALVIE | INCA AROMAS

DKK 79,00

Salvia, på latin Salvare, betyder sundhed . Denne røgelse har en stor plads i hjertet af alle elskere af røgelse. Hvid salvie er hovedsageligt for mennesker, der sætter pris på en røgelse der har sit eget liv, og som går ud over en simpel duft. Salvie er en feminin plante og er kendt verden over for sin evne til at være ‘the master cleanser’.

  • 4 røgelsespinde med en brændtid på ca. 2 timer pr. stk.
  • Håndlavede og baseret på en særlig brasiliansk formulering udviklet for mere end 20 år siden.
  • Støtter både lokale familiers arbejdsmuligheder i Amazonas og selve Amazon-junglen via et skov- og dyreprojekt.

 

Kun 1 tilbage på lager

Kategori:

Beskrivelse

Hvid Salvie røgelse | Traditionelt håndværk fra Brasilien, der støtter lokale familier og Amazonas

Hvid salvie hjælper dig med at vække din medfødte visdom når du står overfor vanskelige situationer, og du anbefales især at bruge ​​den hvis du føler behov for at afgrænse dig selv og til at sætte grænser i det hele taget. Når du f.eks. føler, at andres energier invaderer dit intime og fysiske rum.

Hvid salvie er til dig, når du oplever et øjeblik af forvirring og følelsesmæssig stress. Når du har brug for klarhed og visdom og hvis du kan lide stærke og intense aromaer.

Lad de beroligende dufte fra Inca Aroma fylde rummet. Håndværket bag denne røgelse bygger på gammel viden om healing-skikke fra flere steder i verden, men selve røgelsen er håndlavet i den brasilianske by Pirenópolis. Her bliver de essentielle olier udvundet fra bæredygtigt dyrkede planter og tilsat en base af trækul, groft salt, frankincense og den såkaldte ‘breau resin’ base. Denne base består af harpiks fra Almacega-træet i Amazonas, der også bruges i de healende ayahuasca-ceremonier. 

Inca Aroma er meget fokuseret på at deres arbejde og produkterne bliver produceret med respekt for både Amazonas og medarbejderne, der er en værdifuld del af produktionen. Omkring 20 lokale er ansat til at hjælpe med produktion, pakning og forsendelse. Samtidig har Inca Aromas taget initiativ til et større skovbeskyttelsesprojekt, hvor der indgår over 700 Almacega-træer og områdets rige dyreliv også beskyttes. Ribeirinhos-befolkningen, der lever langs Amazonas flodbanker er også en værdifuld del af Inca Aromas produktion, idet de indsamler og pakker harpiksen fra Almacega-træerne dybt i Amazonas. Harpiksen indsamlet kun efter træerne naturligt har udskilt den. Ribeirinhos får dermed mulighed for at fortsætte deres traditionelle arbejde og samtidig blive betalt en ordentlig løn for det. 

Forsendelse:

Forsendelsen koster 40 kr. og sendes med DAO. Der er GRATIS forsendelse på ordrer over 500 kr. Du er også velkommen til at hente røgelsen i Thorsager på Djursland.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HVID SALVIE | INCA AROMAS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.