EPSOM SALT MED ØKOLOGISKE LAVENDELBLOMSTER

DKK 75,00

500 g epsom salt med økologiske lavendelblomster.

Kom en håndfuld eller to af saltet i et fodbad eller i badekarret. Brug det meget gerne lige inden sengetid og du vil få en rolig og dyb søvn. Du er velkommen til at tilføre lige de essentielle olier der passer til dig, de økologiske lavendelblomster der er tilsat denne salt virker beroligende og antidepressive.

Ingredienser:

Magnesium Sulphate Heptahydrate
Indeholder rent Epsom Salt (magnesium sulfat) og økologiske lavendelblomster.

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Epsom salt med økologiske lavendelblomster. Afstresser, beroliger og udrenser.

Epsom salt er også kendt som magnesiumsulfat. Epsom salt er en kemisk forbindelse, der består af magnesium, svovl og ilt.

Saltet får sit navn fra byen Epsom i Surrey, England, hvor det oprindeligt blev opdaget.

På trods af navnet er epsom salt en helt anden forbindelse end bordsalt. Det blev sandsynligvis kaldt “salt” på grund af dets kemiske struktur. Det har et udseende svarende til bordsalt og opløses ofte i bade, hvorfor du måske også kender det som “badesalt”. Mens det ligner bordsalt, er dets smag tydeligt anderledes. Epsom salt er ret bittert og ubehageligt. Hvis du tager det indvortes, så kan du forvente en kraftig udrensning.

Denne epsom salt er blandet med økologiske lavendelblomster og det er derfor ikke så oplagt at bruge den til andet end fod – eller karbad.

Når Epsom-salt opløses i vand, frigiver det magnesium- og sulfationer. Partiklerne absorberes gennem din hud og tilfører dig magnesium og sulfater – som tjener vigtige kropsfunktioner.

Epsom salt hjælper dig på følgende måder:

Magnesium hjælper din hjerne med at producere neurotransmittere, som gør at du sover bedre og er mindre stresset. Magnesiums spiller også en stor rolle i at kroppen kan producere melatonin, det søvnfremmende hormon.

Magnesium spiller en stor rolle i din fordøjelse. Også selvom du ikke indtager epsom-saltet, så vil du stadig optage magnesium gennem huden og ad den vej opnå en bedre fordøjelse.

Magnesium er godt for hjertet og er blodtrykssænkende og på den måde også afstressende og beroligende.

Epsom-salt er også udrensende, selv hvis du blot sidder med det i et bad og ikke indtager det indvortes. Saltet hjælper til at trække toksiner og tungmetaller ud af kroppen.

Epsom-salt har en god effekt på hævelser, på smerter, muskelspændinger, kropslig (og psykisk) uro og på kramper. Epsom-salt er meget lindrende for kroppens nervebaner. Du kan bruge saltet både ved en akut hævelse, f.eks. en forstuvning eller andet, eller hvis du generelt lider af hævede ankler og fødder.

Put saltet i badevandet når du går i karbad eller sid med det i et fodbad. Efter allerede 15-20 minutter kan du mærke en tydelig effekt af saltet.

Forsendelsen koster 40 kr. og sendes med DAO. Der er GRATIS forsendelse på ordrer over 500 kr. Du er også velkommen til at hente saltet i Thorsager på Djursland.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EPSOM SALT MED ØKOLOGISKE LAVENDELBLOMSTER”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.