CYPRES SMUDGE

DKK 115,00

Håndbundet cypres smudge af lokaltdyrket cypres fra Aarhus. Denne type er en master smugde, og den som mange medicinkvinder og mænd bruger i deres arbejde. Hvis du er vant til at anvende røgelsespinde eller f.eks. hvid salvie smudge, så vil du opleve at cypres arbejdet dybere og mere effektivt.

Jeg bruger ofte cypres smudge udenfor. Det gør jeg fordi den er så kraftfuld og god til at rense og løsne stagnerede energier med. Den fungerer den også rigtig godt udendørs med mange mennesker, der skal smudges.

Cypres smudge dufter af den dybeste skov. Det har en varm, fyragtig duft blandet med en sødlige snert af skovbund.

Kategori:

Beskrivelse

Sådan bruger du cypres smudge

Brug cypres, når der er noget du gerne vil slippe. Når du har samlet noget op, der ikke er dit. Hvis du sidder fast i gamle tanker eller følelser, som ikke længere har relevans for der, hvor du er i dit liv nu.

Cypres er også rigtig godt at bruge før et rum skal bruges enten ceremonielt eller til bevægelse som f.eks. yoga, qi gong eller meditation. Jeg bruger det før trommerejser og læsninger, når kunder kommer hjem til mig eller hvis huset trænger til en ordentlig energetisk rensning. Cypres løsner stagneret energi, så åbn døre og vinduer og lad røgen suge ud med alt det, den har løsnet i rensningen.

Du kan også bruge cypres, når du gerne vil markere starten på noget nyt eller hvis du gerne vil markere en afslutning. Det kan du både gøre ved livets store begivenheder, men også ved de mindre. Prøv f.eks. at smudge for at markere starten på en ny dag med frisk, ren energi.

Denne cypres smudge er fantastisk til at bringe dig (og andre) tilstede i rummet. Den er virkelig kraftfuld, ikke så meget i duften som i den mængde røg den laver. Det er svært ikke at blive nærværende og den kalder på centrering og grounding. Hvis du arbejder ceremonielt med andre kan jeg også anbefale dig at bruge denne smudge.

Som med piberøgen fra den hellige pibe hos de nordamerikanske indianere, så kan du også sende bønner afsted med cypres smudge. Se for dig, hvordan røgen bærer bønnerne afsted op til de hjælpere og ånder, der står klar til at modtage dem.

Håndbundne med kærlighed i Aarhus

Cypres-bundterne er håndbundne med kærlighed og varierer i udseende og en lille smule i størrelse. Men jeg kan garantere, at du har smudge til lang tid i sådan et bundt, da det brænder rimelig langsomt.

Tænd bundtet over et stearinlys, da det kan være lidt svært at få fut i med en lighter. Vær tålmodig og rolig. Selve tændingen kalder på nærvær i handlingen, og det er i sig selv virkelig fint.

Bundtet cypres ændrer udseenden med tiden. Derfor kan du forvente at modtage et bundt, som er mere gulligt end grønligt. Smudgden er ikke blevet for gammel eller ineffektiv, det er blot et tegn på at cypressen er helt tør. Kraften og duften er stadig lige så intens.

Forsendelsen koster 40 kr. og sendes med DAO. Der er GRATIS forsendelse på ordrer over 500 kr. Du er også velkommen til at hente røgelsen i Thorsager på Djursland.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CYPRES SMUDGE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.