Undersøgelse af virkeligheden i fotografier III

Som jeg har skrevet om her og her og her og her så har jeg lavet læsninger på fotografier som skulle deltage i en udstilling. Kunstfotograf Anne Dyhr, ville gerne undersøge, om de var flere lag af virkelighed i de fotografier hun havde taget i Berlin. Jeg skrev den version ned af virkeligheden, som jeg kunne se i en læsning.

Jeg vil poste nogle af læsningerne det næste stykke tid, og kan kun anbefale at gå på Godsbanen i Aarhus og se udstillingen som Anne har lavet. (Læsningerne bliver naturligvis postet i samtykke med Anne Dyhr.)

Udstillingen foregår i Mellemrummet på Godsbanen og kan ses til d. 14. okt. 2016

Denne læsning er blevet lavet på baggrund af det fotografi du kan se her ovenover.

Fotografiet er som sagt taget af Anne Dyhr.

Læsning nr. 6/11:

Bare fordi verden lever, betyder det ikke at den ikke vil dig. Den lever og gør som den skal, fordi den ved at det er den eneste måde at bevæge sig på. Der er ikke så meget at tænke over.

Livet er let og legende, fyldt med eventyr under overfladen. Der er næring i vandet, i følelserne, hvis du tør dykke ned i dem og lade dem bære dig. Hvis du tør flyde og give slip i dem.

Vandet kan se mørkt og uugrundeligt ud, men der er fyldt med lys og liv hvis du tør hoppe ud i det og ser med åbne øjne.

Svanerne fortæller om din transformation, om din evne til at transformere det svære til styrke. De fortæller om skønhed, om en elegant og smuk måde at være i livet på. At flyde og bare være, tillade sig selv at være smuk indeni og udenpå, på trods af tidligere besværligheder og hårde kår.

De fortæller om udvikling, om at nyde, om at vælge andre med samme skønhed, om at bruge tid og ro som healer og det der nærer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.