4. MAJ 2019: AFTEN I SKOVEN – GUIDET UDESIDNING

Denne udesidnings-workshop er afholdt, men du er meget velkommen til at skrive dig op til mit nyhedsbrev og så vil du få besked når jeg laver andre wokshops i udesidninger.

Guidet intro til udesidning – Workshop forløb

Dette er en halv nats udesidning. Det vil sige, at vi sidder ude fra i meget færre timer end en traditionel udesidning der er fra solnedgang til solopgang. Det er for dig, der gerne vil snuse til udesidning som praksis og få en følelse af hvad det at sidde en hel nat i naturen kan grounde dig og være en helt ny vej at træne mindfulness.

  • Kl. 19 mødes vi i skoven og går i fællesskab og stilhed ud i det område, hvor vi skal sidde.
  • Kl. 19.30 – 20.50 giver jeg en grundig introduktion til, hvad en udesidning er, og hvordan man kan bruge den ift. arbejdet med intuitionen og det mål du har for aftenen. Vi går hver især ud og finder det sted i skoven, vi har lyst til at sidde og lave udesidningen. Derefter returnerer vi til cirklen, hvor jeg guider et ritual for gruppen i fællesskab. Ritualet samler gruppens energi og vi sætter hver især en intention for vores udesidning (i os selv, intentionen skal ikke deles).
  • Kl. 20.50 – 24.00 går vi ud og finder vores plads i skoven igen, så vi er klar til at sidde i stilhed fra kl. 21.
  • Kl. 24-01 når trommen lyder er det tegn til, at alle bliver kaldt hjem til cirklen, hvor vi startede aftenen. Herefter samles vi og får lidt at spise og drikke mens vi deler vores oplevelser i natten. Der vil være god tid til at snakke og stille spørgsmål
  • Dagen efter udesidningen får du dit eget udesidnings-kit på e-mail. Et kit som du kan bruge til at genopfriske den viden du fik om aftenen om udesidning. Du kan også bruge kittet til at lære mere om, hvordan du bruger udesidningen efterfølgende i din spirituelle praksis, hvilke forandringer du vil mærke og hvordan du arbejder videre med intentionen du satte.

Det praktiske

Vi mødes i en skov på det sydlige Djursland (alle de praktiske detaljer vil du få tilsendt ved tilmelding, men skoven er ca 30 min. fra Aarhus i bil og hvis du kommer med offentlig transport, så vil du blive hentet i bil og kørt til skoven).

Prisen for workshop’en er 700 kr. og ved tilmelding får du tilsendt betalingsmulighederne. Der er plads til 8 deltagere. Tilmeld dig ved at skrive til anja@anjadalby.dk med ordet ‘Udesidning’ i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål, både praktiske eller af en mere spirituel karakter, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

Feedback fra tidligere deltager – Udesidnings-workshop sommeren 2018

Det var et passende antal timer for en nybegynder. Hvis det havde været længere, tror jeg ikke, jeg ville have deltaget. Jeg føler mig ikke klar til selv at gøre det, men kunne måske godt finde på at være med en anden gang, hvis det er med en gruppe. Ritualet før og at vi var samlet bagefter for at tale samt få lidt at drikke og spise – det føltes godt, at vi i samlet flok afsluttede workshoppen.


Susanne