Tal med angsten – Clairvoyance for M

Kære Anja

Jeg skriver til dig efter flere måneders tvivl om jeg skulle gøre det.
Og nu er jeg vist klar. Klar til at turde kigge på flere svar og forholde mig til realiteterne.
Min situation er den at jeg igennem et lille års tid er begyndt at tvivle på om jeg vil mit ægteskab.
Min mand har jeg involveret i disse tanker for nogle måneder siden hvor jeg faktisk var indstillet på at gå fra ham.
Det at lægge alle kort på bordet og se min mand tage ansvar og gå ind i de svære dialoger på en konstruktiv måde, gav mig mod på at give vores ægteskab en ekstra chance.
Og her står jeg nu. Egentlig indstillet på at få det til at fungere.
Imidlertid er der kommet en grund angst ind i mit liv som dukkede op i de dage hvor jeg var indstillet på at gå. Og nu sidder den der bare! Hver morgen er den det første der møder mig endnu inden jeg rigtig vågner op og bliver bevidst. Og den er stærkest når min mand er hos mig.
Jeg har før i mit liv haft angst. Og jeg har før tænkt at angsten er kommet ind i mit liv, når jeg var igang med bevidstheds processer som kræver brud med gamle former.
Nu kommer mit spørgsmål ?;
Hvad handler denne angst om, som jeg oplever nu? Og er det mit ego der skaber denne angst eller er det noget “større” og vigtigere?
-M

Kære M

Da jeg træder ind i rummet til læsningen, træder jeg ind i lava fra en vulkan. Det er flydende lava og der er rødt og orange over det hele. Jeg står lidt og venter for at se hvad der sker, og så kommer en masse vand ind over lavaen og køler det ned, men lavaen bliver også forstenet så.

Den forstenede lava er svær at bevæge sig på, den er spids og i former som gør det ret svært at bevæge sig hen over den.

Jeg vil lige se om jeg kan få øje på dig i læsningen.

Nu møder jeg dig. Du står helt lysende midt i det hele. Der er et meget smukt felt omkring dig af helt hvidt lys. Du er klar over din egen kraft og energi. Men der er følelser i dig, som du har frosset, eller som du har forsøgt at tøjle. Der er en gammel vrede som er dækket af tårer. Eller måske nærmere omvendt, en gammel sorg, som har fået udtryk som vrede.

Fordi du har så meget kraft i dig, så er det som om du godt lidt kan blive forført af den. Ydmyghed og respekt over for alle, er essentielt i arbejdet med sig selv. Ingen er over eller under andre. Det kan jeg også godt se at du ved, men den sorgfulde del af dig, kan godt hægte sig på den kraftfulde for at få det bedre og så er det at vi kan glemme at vi bare alle sammen er mennesker. I et forsøg på at dække over vores egen smerte.

Angsten kommer fra egoet. Men det betyder ikke at den ikke er en gave til dig. For du har nemlig helt ret i, at det er når egoet bliver mødt med forandringer, at der kan opstå angst. Hvordan har dit ego taget det at din mand måske er villig til at forandre sig med dig? At han måske er lydhør overfor de processer i jeres forhold du gerne vil se sat i gang?

Nogle gange kan vi næsten ikke se at dem omkring os gerne vil forandringen sammen med os, fordi vores ego har blændet os i historier om at ingen forstår os, at vi er dømt til at være alene, at det altid vil være synd for os, at vores mand/kvinde alligevel er på den og den måde og derfor aldrig vil acceptere en forandring. Det er meget firkantet sat op M, men prøv at undersøge i dig selv, om en del af dig har frosset eller forstenet dine følelser omkring din mand. For så kan egoet nemlig blive virkelig ”provokeret” og udløse angst, hvis det vi troede var sandt, ikke var det alligevel. For hvem er vi så, hvis andre ikke er som vi troede de var?

Overvej om det du kalder ” et brud med gamle normer” kan være et brud med den måde du ser din mand på.

Tal med angsten. Henvend dig til den og spørg den hvad det er den vil dig. Hvorfor er den kommet ind i dit liv igen. Vær venlig overfor den. Ligeså imødekommende som du vil være overfor en gammel ven. Bed den om hjælp til at forstå hvorfor den kommer nu.

AH! Angsten siger til dig at den kan blødgøre det i dig, som er forstenet M. Fordi den er så overvældende, så er den svær at slippe udenom og du bliver nødt til at mærke hvad det er der sker i dig. Gå med angsten og mærk den. Græd der hvor den viser dig at du skal græde. Du går ikke i stykker og du bliver ikke hængende i det, det behøver du ikke være nervøs for, for der er så meget kraft i dig, du rejser dig igen.

Se på din mand med samme blødhed, som du ser ind i dig selv på. Mærk blidheden overfor dig selv, dit liv, dit væsen, og se på din mand med samme blide, kærlige øjne. Hvad er det han vil have fra dig? Kan du og vil du give det til ham?

Det mærkes faktisk som om han står ret meget fast i sig selv og det er en god ting. Det gør nogle gange bare at han kan mærkes lidt stejl i sine holdninger. Den side kan godt mærkes lidt hård for dig, fordi den rammer ind på din egen lidt ”forstenede” side. Så prøv at møde ham med en legende, blid, mild, kærlig energi. Se hvad der sker. Er han i virkeligheden meget mere åben overfor den udvikling du er i, når han bliver præsenteret for det på en måde der viser ham. at du forandrer dig til en kærligere kone af det her arbejde? Det er ret karikeret sat op M, men jeg håber du forstår hvad jeg mener med det. For det mærkes som om han rigtig gerne vil dig.

Når du møder ham med en blid holdning, uden antagelser om hvem han er og hvad han mener, så kan du også renere se hvad der sker i ham. Fordi du har fjernet et filter fra dine egne øjne. Så du prøver at møde ham som han er, i stedet for sådan som du har fortalt dig selv han er. Eller sådan som han var engang, uden at du måske har opdaget at han også har forandret sig.

Du bliver ikke svag af at gå med angsten ind i dig for at mærke hvad det er den vil vise dig. Det kan sagtens komme til at mærkes ”hårdt”, men det skal du ikke være bange for. Faktisk vil du opdage, at du har en anden styrke nu, så den måde du kan møde og være med angsten er anderledes fra tidligere i dit liv, hvor angsten blev mere paralyserende. Nu kommer du til at kunne dykke ned i den uden at drukne og den erfaring vil give dig endnu mere kraft. At du ikke engang behøver være angst for angsten mere, det kommer til at give dig en kæmpe følelse af frihed. Og fra det sted, så kan du som sagt meget renere se, hvad det er der sker mellem din mand og dig. Vil I samme sted hen eller vil I ikke? Og så kan du handle ud af det på en meget renere og klar måde.

Nu afslutter jeg læsningen M. Du står helt rolig og i fred inde i læsningen. Jeg siger tak til dine og mine hjælpere.

Jeg håber du fik svar på det du spurgte om og ellers er du er meget velkommen til at skrive til mig igen, hvis der er noget der virker uklart eller uforståeligt for dig, så vil jeg gøre mit bedste for at uddybe de informationer der kom til dig.

Alt det bedste til dig.

Kærlig hilsen

Anja

Feedback på læsningen fra M:

Kære Anja.
Tak for din læsning.
Den har simpelthen ramt så meget i mig.
Jeg har så længe jeg kan huske, trukket mig følelsesmæssigt når folk kommer tæt på. Jeg trækker mig så de kan få plads. Jeg forstener. Dette gør jeg også med min mand.

Jeg har fundet frem til at jeg faktisk har virkelig stor kraft. En kraft jeg af en eller anden grund har pakket væk af hensyn til andre. Og når jeg mærker denne kraft har jeg en tendens til at blive selvfed og overlegen. Og så forsvinder kraften. – Spørgsmål: Hvordan kan jeg komme rent i kontakt med denne kraft og følge det den vil mig, uden at “støde andre fra mig”?

Jeg har virkeligt til tider en stor stemme i mig, der siger at jeg er alene og ingen kan hjælpe til syvende og sidst, og derfor giver jeg dem ikke lov.
Det der for tiden er på spil i mellem mig og min mand, er at jeg vil undersøge min kraft. Når han ikke forstår og ikke vil lægge økonomi til dette, reagerer jeg med netop ovennævnte rolle; Jeg er alene, og har altid været alene.- jeg skal klare alting selv og ingen forstår!

Jeg tænker netop bruddet med gamle roller, er et brud med min forståelse, af at jeg kun kan være stærk når jeg VED at man altid er alene og KUN har sig selv. Pludselig er der i virkeligheden en åbning på at jeg kan blive set i det jeg virkeligt er.

Jeg bliver tvunget til selv at stå ved det jeg virkeligt er OG jeg er ikke alene. – Men det gør mig skrøbelig! Skrøbelig på en anden måde end jeg kender, men også mere rent.

Min mand vil have fra mig, at jeg står ved mig selv. – Han har altid sagt at han ser mig som en stærk kvinde. Når jeg har skubbet mig selv ud og ikke stået ved mig selv, har jeg været i offer mentalitet og han er reageret med at spille med på den, selvom dette er en rolle han ikke kan lide.

Han er faktisk mere tolerant end mig til tider. Han forstår ikke altid det jeg vil, men han bakker mig op. Før smed han også sig selv til side for at bakke mig op. Nu står han ved sig selv og vil ikke lave sig selv om, for at jeg kan “hundse rundt med ham”. – Det tricker min angst, for så skal jeg også stå ved mig selv og se mig selv i øjnene!

Anja. Dette er virkeligt virkeligt vildt at få præsenteret. Du og dine hjælpe har bare set direkte ind i mig! Jeg kan SE det hele og jeg kan MÆRKE det . Denne læsning vil jeg tage frem igen og igen. Det giver SÅ meget mening!
Af hjertet tak!. Jeg tror dette vil gøre en skelsættende forskel . Det kan jeg mærke!
Kærligst M

Hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på via dine og mine åndelige hjælpere, så kan du skrive dig op til mit nyhedsbrev her og være med i lodtrækningen om en læsning hver eneste måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.