Tak for ilden, jorden, luften og vandet

Sig tak for at du indeholder alle elementerne, at du er en del af jorden, himlen, luften og ilden. Gør intet af det forkert. Ligesom du heller ikke kunne finde på at gøre luften eller jorden forkert, så hyld hver eneste del af dig, værdsæt det, ros dig selv for at indeholde alt.

Tak for ilden, vildskaben, elskoven og passionen.
Tak for vandet, følelserne, blidheden og stilheden.
Tak for luften, tankerne, idéerne og inspirationen.
Tak for jorden, roen, healingen og stabiliteten.

Anerkend at du er alt. Måske noget mere end andet, men du er alt.

Lær ilden i dig at kende. Kend din passion. Din entusiasme. Din lyst.
Lær vandet at kende. Dine følelser. Din intuition. Din sensitivitet.
Lær luften at kende. Din idérigdom. Din intellektualitet. Din kreativitet.
Lær jorden at kende. Dit mod. Din tålmodighed. Din klogskab.

I naturen arbejder alle elementerne sammen med hinanden, ikke imod. Mærk i dig selv hvilken side det er af dig du gør forkert og læg mærke til hvilken en det er du fremhæver. Det vil lære dig vigtige ting om hvem du er, hvor du kommer fra, hvad det er du skal arbejde med at acceptere i dig selv og andre. Kom tilbage til dig selv og den du virkelig er.

Naturen er vores vigtigste læremester. I kommunikationen med naturen og de elementer den indeholder, får vi en forståelse af os selv som ingen andre kan give os. Vi finder ud af hvad det er vi skal arbejde med i dette liv og gennem den forståelse af os selv, kommer vi i kontakt med sjælen.

I mødet med sjælen kommer vi i kontakt med det Guddommelige. Det som fortæller os om den større mening, det store billede, det som fortæller os at vi alle er en del af alt. Det som giver os visheden om at alt er ligesom det skal være, at det eneste der er, er kærlighed.

Start med at se på elementerne i dig selv. De vil være det smukkeste kompas som hjælper dig til at styre sikkert tilbage til sjælens havn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.