Stol på intelligensen der er dig

Har du nogensinde tænkt på, hvordan du vågner efter at have taget en lur. En lur hvor du ikke har et ur til at ringe for at vække dig? Hvad er det i dig som vågner og hvornår ved det, at det skal gøre det? Kan du vågne af dig selv, på et forkert tidspunkt? Stol på intelligensen der er dig, den har styr på alt det du ikke selv har.

Hvad med når du føler tørst eller sult? Du tager et glas vand eller smører en mad. Det er bare det du gør. Du handler intuitivt på noget i dig, som giver dig et signal.

Hvordan trækker du vejret? Er det en bevidst handling du laver, eller er det noget der sker af sig selv?

At overtænke en næsekløen

Hvad med når din næse klør og din hånd rækker op for at kradse på den? Når du så at tænke: “Nu løfter jeg min venstre hånd. Peger min pegefinger frem. Trækker de fire andre tilbage og så bevæger jeg min pegefinger frem og tilbage på det sted hvor jeg følte en kløen. Indtil det føles tilfredsstillende og er nok”?

Nej du løfter nok bare hånden uden at tænke. Klør på næsen uden at vurdere om det var nok. Du stopper af dig selv når det føles passende og hvis det ikke var tilstrækkeligt, så gentager du succesen med pegefingeren fra før.

Læn dig tilbage i tillid, til at når du kan trække vejret, vågne når du skal, drikke når du er tørstig. Så kan du også slappe af og læne dig tilbage i tillid, til at alt er okay i alle andre områder af dit liv.

Spændingen ved intelligensen

Hvordan ved du hvad du skal gøre i en bestemt situation når den opstår? Det ved du når du står i situationen. At tænke og tænke og lave for og imod lister, er kun noget vi gør for at holde egoet beskæftiget. Du kan også prøve at lade være med at tænke og så bestemme dig, for at vente til du er i situationen og så vente spændt på hvad du vil gøre. Ligesom du kan vente spændt, på om du vælger at vågne efter 30 eller 60 minutter når du har taget en lur.

Det er megabøvlet at være i egoet. Det kræver så mange tanker. Så meget energi. Så megen smerte. Hvis du er i tvivl om du er i den intelligens der er i dig, vi kan kalde det for din bevidsthed eller om du er i egoet, så hold nøje øje med om det gør ondt. Måske ikke sådan direkte fysisk ondt, men mere sådan et ubehag. Du kan næsten få lyst til at ryste det af dig.

Læg mærke til om du går ud i forskellige karaktertræk for at retfærdiggøre egoet og smerten du føler. Bliver du vred, arrogant, selvhøjtidelig, selvretfærdig, kontrollerende, melankolsk, trist, føler dig som et offer? Så er du i dit ego og du kan meget nemmere vælge bevidst, at gå ud af det, når du ser at det er der du er.

Tilliden til nuet

Så kan du vælge kærlighed og venlighed. For det er det vi altid ville vælge, hvis vi levede vores liv på samme måde som når vi vågner fra en lur. Hvis vi levede, ud fra at vi har tillid til at det her er godt. Her er dejligt at være. Her er trygt. Jeg kan kradse min næse når den klør. Jeg kan være venlig og tillidsfuld overfor andre.

Her på jorden kan jeg være i tillid til at jeg er elsket og at jeg kan stole totalt på mig selv. Jeg kan stole, på at jeg kan mærke når jeg er tørstig og jeg kan stole, på at jeg kan mærke egoet i mig og gå ud af det og ind i kærligheden i stedet for.

Jeg kan stole på mig. På at jeg ved hvad der er rigtigt for mig. Ligesom jeg kan stole på at min krop tager endnu et åndedrag når den føler behov for det. Stol på intelligensen der er dig, den stoler på dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.