Stjernerejser og jordforbindelse – Clairvoyance for J

Kære Anja ,

Der har de sidste 2-3 år været en stor proces igang hos mig. Skilsmisse(mit eget valg) flytning,  boligjagt / jobjagt….og mange andre ting.
Jeg har taget kampen op og giver ikke op så let !
Men….selvom jeg ser mig som en stærk kvinde og har kæmpet mine kampe mere eller mindre alene…. og egentlig er glad for mit liv og taknemmelig for det jeg har nu, selvom jeg stadig mangler et arbejde, så føler jeg, at det er svært at finde hen til den platform jeg gerne vil være på. Jeg søger job indenfor det område jeg har erfaring med, men får trods mine mangeårige erfaring afslag på afslag.

Så jeg tænker: HVORFOR bliver du ved med at søge i det område,  når dørene ikke vil åbne sig dėr? Hvorfor bruge al den energi! Jeg er healer i min fritid og elsker det spirituelle, elsker at arbejde med mennesker.
Jeg tænker af gammel vane kun på det økonomiske mht at finde et job, istedet for at følge mit hjerte.
Hvordan bryder jeg det mønster og hvordan kommer jeg “ind” på den sti jeg hører til?
Af hjertet tak..
-J.

Kære J
Da jeg åbner døren til læsningen, så åbner jeg døren ind til hvad vi ser som universet. Døren bliver åbnet til det store rum, og jeg træder ud i luften som jeg kan stå i/på. Du sidder længere inde i rummet, og sidder og kigger på de stjerner der svæver omkring dig. Der er stjerner og planeter i rummet og det ligner det rum vi ser ud i, hernede fra Jorden.

Du kan sidde og flytte rundt på stjernerne og du hygger dig med at sidde og rokere rundt på dem. De glimter og funkler omkring dig og den meget lette og æteriske side af dig, har det rigtig rart med at sidde her ude i rummet.

Er der nogle jordiske forpligtelser som du prøver at undgå? Udfra din beskrivelse af din situation, så lyder det jo som om du netop tager meget godt hånd om dit liv og tager ansvar for din egen lykke. Men jeg bliver nødt til lige at spørge dig, siden spørgsmålet bliver stillet her i læsningen.

Er der noget økonomisk som du har svært ved at tage det fulde ansvar for? Som du sidder der ude i rummet, så ligner det måske lidt også en måde at slippe bort fra de her lidt trælse jordiske ting, som økonomi og penge kan være, når man som dig mangler et arbejde.

Hvordan er din jordforbindelse i det hele taget? Det er jo oplagt at spørge til den, når billedet af dig er at du sidder og svæver ude i rummet, men prøv lige at se på den.

Det føles som om du kan søge et arbejde, som er uden for din faggruppe, som du altså så skulle søge som ufaglært. Det vil sige at du ikke ville få så meget i løn. Men der kan være en åbning der til noget andet. Når jeg spørger til din jordforbindelse, så er det fordi hvis der ikke er styr på den, så kan vi nemt komme til at overforbruge penge.

Det føles faktisk som om du kunne have glæde af at søge et job, som ville give dig en mulighed for at være praktisk. Være sammen med andre mennesker, og altså faktisk tjene mindre end du måske har forventet. Det kan være en glæde, fordi det kan tvinge dig til at se dit forhold til penge og økonomi efter i sømmene.

I læsningen begynder du at synke stille og roligt ned mod jorden. Du har stadig nogle stjerner med dig, rundt om dit hoved og de sidder også i dine øjne og funkler. Du kan altså sagtens stadigvæk leve dit spirituelle liv, samtidig med det jordiske praktiske liv.

Okay. Jeg skal spørge dig hvad du vil gøre hvis du nu aldrig får et job indenfor din faggruppe igen? Prøv at sidde med den tanke J. Hvad sker der i dig. Hvordan vil du overleve? Hvem er du så?

Du er lige der hvor du skal være. Det kan aldrig være anderledes. Du ryger ud af dig selv, ud af din kerne, ud af din jordforbindelse, når du længes og tror at der er noget til dig, som bare ikke har manifesteret sig endnu. Det vil sige at du tror der er en sti du skal være på, som du ikke er på. Det er ikke muligt.

Hvis du lever et liv hvor du er glad og taknemmelig for det du har, så har du et godt liv, uanset om du bor i hus eller i papkasse. Når du mærker den glæde og taknemmelighed uagtet dine fysiske forhold, så kan du meget nemmere vælge det job som matcher den glæde i dig, for så er din økonomi ikke længere noget du tænker over som en faktor, der har noget at sige i forhold til dine valg.

Du synker helt ned i jorden med din ende nu, du sidder i skrædderstilling i læsningen og har stadigvæk stjerner omkring dig. Arbejd med din jordforbindelse J, se efter de jordiske ting i dit liv, se om der er noget du har negligeret, altså måske noget økonomisk? Og mærk så ind i hvad der rent faktisk sker i dig, hvis du ser at du står lige midt på din sti. Hvordan vil du så handle? Vil du søge en anden type jobs? Hvor kan du mærke glæden i dig og hvordan kan du finde noget der matcher den glæde?

Kære J, jeg ved ikke om det var så konkret som du kunne have ønsket dig, men jeg kan ikke gå dybere i en brevkasselæsning. Jeg håber du fik lidt at gå videre med og prøv lige at tjekke om du føles mere ”jordisk” det næste stykke tid, for du fik plantet dig selv ret solidt i jorden i læsningen og den slags kan oftes mærkes i denne fysiske verden også.

Alt det bedste til dig,
Kærlig hilsen

Anja

Feedback på læsningen fra J:

Tusind tak for læsningen…. Mit hoved “snurrer” lige nu …

Jeg er dybt taknemmelig for det jeg har og ejer lige nu, helt ned til den mindste ting!
Hver dag vågner jeg op glad og med et taknemmeligt hjerte og elsker mit liv , præcis hvor jeg er lige nu. Økonomisk er der måske nogle begrænsninger, MEN alligevel er jeg dybt taknemmelig ! Selvom skilsmisse, flytning m.m har ændret min økonomi , så er jeg glad for den læring jeg har fået , fordi det har gjort mig til min “egen herre over mine penge ” og jeg føler en lettelse .

Jeg ville med glæde søge jobs, hvor lønnen ville være mindre , når bare det er et arbejde jeg føler mig godt tilpas i. Føler også , at jeg skal ændre retning mht jobtype, hvilket jeg er åben overfor.

Min jordforbindelse føler jeg er god og healer mig selv hverdag ( er healer ) og generelt føler jeg mig i balance , glad og tilfreds…. at jeg så endnu ikke har fundet et job, er en udfordring jeg tager op med rejst pande !

På dit spørgsmål : “hvad nu hvis du aldrig finder et job indenfor dit fag ? Hvordan reagerer du ?” Her er mit svar: at jeg på ingen måde ville blive skuffet, fordi så er der en mening med det! Kh J.

Hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på via dine og mine åndelige hjælpere, så kan du skrive dig op til mit nyhedsbrev her og være med i lodtrækningen om en læsning hver eneste måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.