Stemmerne i mit hoved….

….har længe fortalt mig at der var noget jeg skulle skrive. Det er en ret svær ting for mig at skrive, nok nærmest den sværeste.

Det er nemlig sådan at jeg som regel føler mig som to personer. Det er ikke skizofrent på nogen måde, men jeg føler meget tydeligt personen Anja i mig og den del af mig som er ånd eller sjæl, som to. En af grundene til at jeg er god til at lave læsninger er at jeg er god til at tømme mig for Anja. Anja er ikke tilstede som person, eller meget lidt af mig er, når jeg laver læsninger. Så jeg kan gå ind i det andet rum, hvor man kan kommunikere på andre planer, på en måde hvor jeg møder det menneske jeg skal læse, helt uden forbehold og antagelser. Det er ret vigtigt at kunne det i en læsning. Anja er nemlig min person og hun skal ikke blandes ind i læsningerne, derinde er det ånd der kommunikerer med ånd.

Når en person sender en forespørgsel til mig om en læsning og beskriver den situation de står i og jeg som Anja sidder og læser det og ser billedet af personen, så er det tit at Anja får en idé eller tanke om hvori problematikken er. Anja tager som regel altid fejl, hvilket jeg synes er virkelig sjovt og interessant, men det er også derfor at jeg aldrig udtaler mig om noget før jeg har lavet læsningen. For de informationer der kommer i læsningerne, kender jeg som person Anja intet til og det er naturligvis noget af det der har gjort at jeg selv er blevet overbevist om at en læsning er ægte. Fordi jeg ved at de ting jeg får kendskab til under en læsning, dem har jeg ikke en chance overhovedet, for at kende til som personen Anja.

Den anden ting der gør at jeg ved at informationerne er ægte, er naturligvis at dem der får foretaget en læsning, kan bekræfte at det jeg har set er sandt. Som regel bliver dem jeg læser også ret overraskede over informationerne, fordi jeg ser ind bagved alt, helt derind hvor vi næsten ikke engang selv er så bevidste, at vi har fået sat ord på endnu. Men alt det bliver set, det bliver set, fordi en del af personen der skal læses, gerne vil have det bevidstgjort overfor den persons ego og personlighed.

Det har taget mig ret lang tid at acceptere at det arbejde jeg laver skal laves og at det skal laves af mig. Jeg har nogle veninder som nok vil slå en hånlig latter op når de læser det her, for det er noget af en underdrivelse at skrive det på den måde. Faktisk har jeg ikke ville have den her rolle som en der læser. Jeg har virkelig kæmpet imod i virkelig lang tid. Men fordi jeg ved at det eneste der er at gøre i livet, er at lytte på ens intuition, hvis man gerne vil udvikle sig som menneske, så har jeg naturligvis selv været nødt til at lytte på hvad min intuition sagde til mig. Og som jeg selv siger til alle andre hele tiden, så er det ikke altid skidebekvemt for egoet, det som intuitionen siger. Mit ego har i hvert tilfælde vredet sig meget under den her titel som en der læser andre. At andre laver læsninger er fantastisk og et redskab jeg selv har benyttet mig meget af i arbejdet med min egen personlige udvikling, men at jeg selv skulle have den rolle var jeg ikke så pjattet med (mildt sagt).

Og her kommer så den besked ind som jeg startede dette blogindlæg med at fortælle at jeg skulle skrive her. For igennem et stykke tid nu, så er jeg blevet ved med at få en bestemt sætning ind i mit hoved, som jeg skal skrive her på bloggen. Fordi mit ego og personen Anja, stadig synes at den her rolle som læser er lidt en spøjs størrelse, så er det meget svært for mig at skrive sådan her, men i nat blev jeg vækket af sætningen og nu må det være nok, nu skal den ud. Det jeg skal sige er: Jeg er altså god.

Jeg er altså god til at lave læsninger. Det er jeg. Udenom alt ego der nu sidder og får min hals til at snøre sig sammen, så er jeg god til at hjælpe. Helt totalt ærligt, så synes jeg det er noget lort at skulle skrive sådan. Jyden og janteloven står på spring i mig, men det er altså sådan det er. Hvis du har brug for hjælp, så sig til. Jeg er altså god og længere er den faktisk ikke. Jeg kan hjælpe dig med at få kontakt med din sjæl og fortælle dig hvem du er, hvad du indeholder. Jeg kan hjælpe dig til at forstå og acceptere dig selv og puffe dig i retningen af hvor din sjæl gerne vil hen, uanset hvad dit ego så måtte have af meninger om det.

Tro mig når jeg siger at mit ego og personen Anja ingen interesse overhovedet har i at skulle være en der laver læsninger, det er så langt fra mit ego at ville skrive, at det her kan jeg. Mit ego kan sagtens blære sig med andre ting, fx laver jeg en kickass humus, men at lave læsninger er ikke en rolle mit ego bryder sig om. Derfor kan jeg også skrive det her, med en okay ren fornemmelse, for mit ego er ikke inde over den her udtalelse: Jeg er altså god.

Nu ved du det og så snakker vi ikke mere om det. (For en god ordens skyld må jeg hellere fortælle at det er her du bestiller en læsning og skriv til mig hvis der er noget du gerne vil høre mere om.)

PS. Mine nyhedsbreve er også gode. Dem får jeg simpelthen så gode tilbagemeldinger på, du kan skrive dig op her.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM