Spirituel opvågning

Den her rejse er din. Den er dybt personlig og er i dit hjerte, ingen andre steder. At du er her lige nu, handler om din sjæls udvikling. Det handler kun om at du skal finde din vej. Din sandhed.

Det kan godt føles som om du bliver kastet lidt ud i et stort sort hul, når du forstår, at du ikke kan finde spiritualitet udenfor dig selv, men kun indeni. Men lad dig kaste alligevel. Dyk ned i det hul. Lad dig falde, også selvom det føles som om det er uden bund.

Det kan føles både hårdt og svært at lade sig falde i det mørke, hvor man forkaster alt hvad man har lært og troet på. Men der er ingen anden vej til at få en sand spirituel opvågnen.

I den opvågnen, vil du få følelsen af det Guddommelige er dig og ikke et koncept som du kan studere udenfor dig. Du kommer i en dyb samtale med verden omkring dig, og kan konstant mærke den dialog i dit bryst. Flow, synkronisitet og et helligt liv, er ikke længere begreber dine lærere eller inspiratorer, taler om, men noget som du forstår indeni dig.

Prøv i et stykke tid ikke at beskæftige dig med spiritualitet i form af kurser, tekster, bøger o.s.v. Tag en pause fra alt det hvor du søger det Guddommelige udenfor dig, og mærk i stedet kraften i dig selv.

På et tidspunkt vil du mærke det Guddommelige. Og du kan vende tilbage til dem der bliver ved med at opbygge dig, og minde dig om at det Guddommelige er indeni og ikke udenfor dig selv. Du vil også på den måde hurtigt kunne skille de lærere fra, som ikke taler til dig og din guds-oplevelse. Du vil nemt kunne finde hen til dem, som du ved kan hjælpe dig videre på din vej. du behøver ikke stå i stampe i den samme anskuelse af verden, som dine lærere måske har. Du skal finde din egen anskuelse, men først skal du finde det Guddommelige i dig selv.

Det Guddommelige er i naturen. I latter, i elskov, i kram. I brusende glæde, og et hjerte der svulmer over i tårer over hvor smukt livet er.

Det Guddommelige er i stilheden. I dansen, i dit barns øjne. I taknemmeligheden over de små ting, og i benovelsen over de store.

Det Guddommelige er i alle former for kærlighed. Kærlighed til dig selv, din partner, til dine børn. Til din familie, dine dyr, dine venner.

Det Guddommelige er i omsorgen du føler for andre. Omsorgen som bare vil holde om og lytte, som ikke er ude på at forandre og reparere.

Det Guddommelige er i accepten af at alt er okay. Også den sønderrivende smerte. De store åbne sår vi har med os, som nogle dage føles lægt, andre dage, som om de bløder tårer endnu.

Det Guddommelige er i skønhed. Kunst der rører os, minder der gør os varme og bløde.

Find kraften i dig selv. Mærk dit hjerte. Dyrk den følelse. Og først når du uden besvær kan tappe ind i den kraft, så kan du begynde at vende dig ud igen. Så kan du finde dem, der også har mærket den kraft i sig. Du kan lade dem inspirere dig til nye måder, at komme i kontakt med det Guddommelige på.

Du skal lade din spiritualitet definere dig som menneske. Din personlige oplevelse af det Guddommelige. Ikke andres. Gå i stilhed og mærk. Gå derhen hvor det Guddommelige er, opsøg det jeg har beskrevet ovenfor.

Lad dig falde, mange mange andre har ladet sig falde før dig. Hvis de kunne, så kan du også. Men det kræver mod at turde slippe alt. Men det er du også, du er modig. Jeg hepper og sender gode tanker herfra.

2 Comments

 1. Kathrine
  26. maj 2019 / 17:09

  <3<3<3

  <3TAK<3

  • Anja Dalby
   Forfatter
   29. maj 2019 / 11:53

   Selv tak Kathrine <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.