Dyk ned i det nye år

Gør klar til at rydde op

Det kan nærmest føles som om man bliver sparket ind i det nye år. Uden en julepause, hvor man når at rydde op.

For det er det det hele handler om. Oprydning. Der er ikke længere tid til dillerdaller og slinger i valsen. Energien de sidste par år, er blevet tættere. Nogle steder er det som om man kan se luften vibrere, så pakket af energi er den. Der er en massiv bevægelse i gang, som skal fremskynde processen for os. Det er en stor hjælp, hvis man vil give slip og lade sig bevæge af den bølge. Hvis man ikke vil det, så kan det føles ret smertefuldt at få den tsunami af forandringer i hovedet.

At have meninger og tanker om, hvad der føles bekvemt for os som mennesker, virker nærmest latterligt over for den energi, der bruser ind over os. For det er sådan set ligegyldigt, hvad vi mener. Forandringerne kommer til at ske om vi vil det eller ej. Vi kan tage baderingen og snorkeludstyret på, og så ellers stå klar til at dykke ned i bølgen af forandringer, når den kommer. Eller vi kan lade os blive blæst bagover og slå os rigtig meget. Vi bestemmer selv. Det ene er bare noget mere elegant og graciøst end det andet.

Grønne pigæbler med kraftige pigge, der gemmer på et langt blødere indre.

Hvorfor skal vi rydde op og forandre os?

Der er naturligvis en god grund til, at vi skal forandre os og rydde op i alt det gamle. Den måde vi har gjort tingene på indtil videre, virker ikke synderligt godt. For nogle få måske virker det fremragende, men for resten af planeten, alle os andre, dyrene og naturen, er det ikke svært at se, at der er noget helt galt.

Hvis vi ikke hver især rydder op i vores eget lort, i vores ego. Hvis vi ikke hver især bliver voksne og ansvarlige over for vores liv og vores temmelig storslåede mulighed for et magisk liv her, så bliver det svært at skabe de forandringer, der skal til på Jorden. Men nu er det sådan, at vi ikke har noget valg længere. Vi kan ikke engang vælge at blive i sofaen og zappe os igennem livet. Bølgen af forandringer bryder alt ned og ingen kan længere vide sig sikre.

Træn smidigheden

Der sker vilde ting i de flestes liv, og det er faktisk ikke ment som noget negativt. For ligeså tit er det ting som vi egentligt betragter som positive ting, men hvor egoet også bliver testet i den nye såkaldte ‘positive’ rolle.

Så vær opmærksom på at holde dig smidig i det nye år. Dyk ned i forandringerne. Gå i gang med oprydningen, så snart du kan komme til det. Hvis du bliver stående helt stiv, så risikerer du at knække. Vær bøjelig og blid og vær ikke bange for at dykke ned i dig selv, eller det som livet viser for dig, i sin konstante brusen. Hvis du tør dykke, vil du opdage den nye verden der er dernede. Fyldt med flow. Strømme du bare skal lægge dig i, så de mest utrolige eventyr du kan tænke dig begynder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.