Ønsker og længsler

Når der er noget du længes efter f.eks. et nyt job, en kæreste, at finde dit sande potentiale, at få tid til at leve din kreativitet ud, så sker der det, at du sender en energi ud, om at det nu du er i lige nu, det ikke er det rigtige nu. Du skaber en energi i dig selv, om at dit liv først er rigtig værd at leve og sætte pris på, når de ting du længes efter, er landet hos dig.

Det at længes efter noget, det kan kun være en tilstand fra egoet. Når du tænker over det, så kan hverken din bevidsthed eller sjæl længes. Du er en del af det Guddommelige, det Guddommelige kan ikke længes. Det er kun dit ego, som gennem længslen, flytter fokus fra nuet, ud i tankerne og følelserne.

At længes skaber ofte tristhed, uro i maven, en følelse af at være bagud, at livet skylder dig noget. Længsler er som regel koblet sammen med at det er synd for os, at vi er et offer for livet. Hvis du bestemmer dig for at dit liv er helt vidunderligt, fuldstændigt fuldkommen lige nu, så vil du også slippe alle de ret trælse følelser der opstår i dig, i forbindelse med de længsler du har.

At længes er noget helt andet, end at have et ønske for hvor du gerne vil bevæge dig hen i dit liv. Lad os sige at du gerne vil have mere fritid, så du har mere tid til at udfolde dig kreativt. Den kreativitet ønsker du dig måske i virkeligheden, at du engang kunne komme til at gøre til din hovedbeskæftigelse. Så tager du skridt i den retning. Du arbejder disciplineret mod det ønske du har, du tager dig tid til din kreativitet, tager den alvorligt og dropper Netflix. Du siger nej tak i et par måneder til for mange kaffeaftaler. Måske finder du ud af, at du har meget nemmere ved at prioritere din kreativitet, når du går i seng i ordenlig tid, når du ikke spiser sukker, når du får frisk luft ude i naturen. Måske opdager du at selv 30 minutter, du bruger på din kreativitet om dagen, kan gøre en betydelig forskel for dig.

Der er kæmpe stor forskel på at være tilstede i det liv du er i nu og så tage skridt og handle ud fra det, mod et ønske du har og så på at længes. Længslen fortæller dig altid at dit liv ikke er helt perfekt lige nu, længslen sender en urolig og utilfreds energi ud og det den tiltrækker er mere uro og mere utilfredshed. Et ønske kommer fra et mere neutralt sted, hvor du ikke har bundet energi op på om det bliver virkeligt eller ej.

Vi ved godt at det som kan skabe forandringer i vores liv, er at vi har tid i ro, at vi skaber balance, for ud af det kommer overblikket og din intuition kan nå igennem til dig. Når først du har fat i hvad din intuition siger, så er du ikke længere blændet af længslen, men kan se hvad dit næste skridt skal være, for at du kan nå hen hvor dit ønske bliver opfyldt.

“The truth waits for eyes unclouded by longing.” – Tao Te Ching

2 Comments

 1. Gnimm Elf
  5. januar 2016 / 12:45

  Nemlig! Briliant :-)

  • Anja Dalby
   Forfatter
   5. januar 2016 / 13:46

   Tak :) Gnimm Elf :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.