Nyheder pr. 1. februar 2017

Fra den 1. februar holder jeg en pause med læsningerne. Pausen vil nok vare til omkring august 2017. Det vil sige, at hvis du gerne vil bestille en læsning, så skal det være inden d. 1. februar. Du kan sagtens bestille en læsning inden februar og så først benytte dig af den senere på foråret, men jeg lukker for køb og bestilling den dato.

Som medlem af Den Stille Vej, er det naturligvis muligt at blive ved med at bestille læsninger, selvom det ikke er muligt at købe dem på min hjemmeside. Som medlem får du også 25% i rabat på læsningerne. Hvilket leder mig til at fortælle, at Den Stille Vej lukker for tilgang af nye medlemmer d. 1. februar. Så hvis du har lyst til at gå foråret, og 2017 i det hele taget, i møde med nye spirituelle redskaber i rygsækken, så kan jeg virkelig anbefale Den Stille Vej.

Jeg har bestemt mig for at bruge foråret på nye projekter, som jeg vil fortælle om senere, derfor lukker jeg ned i lidt tid for altså køb af læsninger og tilmelding til Den Stille Vej.

The Work

Grunden til at jeg har været, og er, så stille for tiden, både her på bloggen og på de sociale medier, er helt sikkert fordi jeg er i gang med et dybt indre arbejde. Det arbejde startede da jeg var på The Work Workshop med Ernest Holm Svendsen i oktober sidste år. Det er et meget effektivt redskab.

Som du måske selv har oplevet, når du har stået midt i en omsiggribende indre proces, så er det svært rigtig at sætte ord på det der sker. The Work virker. Det gør det bare. Der kommer flere ord om det senere, når jeg ikke længere står så meget midt i min egen indre proces. Jeg kan bare virkelig kun anbefale dig, at deltage i den workshop Ernest laver i Aarhus i februar. Jeg arrangerer den kun for Ernest og har ikke noget økonomisk med den at gøre.

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål eller andet. Jeg er stadig lige her. Bare lidt mere stille end jeg plejer at være :)

 

Kh Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.