Meningsfulde tilfældigheder

Vi oplever synkronisitet eller meningsfulde tilfældigheder, når vi begynder at lægge mere mærke til de ting der sker i vores liv. Når vi bliver mere bevidste. Et sind som aldrig er i ro og aldrig er tilstede i nuet, det ser det der sker omkring det, for værende blotte tilfældigheder. Ofte er det så optaget af tankerne omkring fortiden og fremtiden, at det slet ikke opdager hvordan hele verden prøver at komme i kontakt med det, for at guide og hjælpe.

Når vi kommer i ro indeni, når vi begynder at være tilstede i nuet, så er det nærmest som om et slør løfter sig fra vores øjne. Lige pludselig kan vi rent faktisk se livet omkring en. De tilfældigheder der sker i vores liv giver lige pludselig mening. Vi begynder at se at intet er tilfældigt. At alt omkring os er en form for kommunikation, at verden vil os noget. Den vil gerne tale med os og lede os på rette vej.

Så du går fra at gå i en tåge med et konstant bekymret og ængsteligt ego, som hele tiden er i gang med at udregne nye dommedags scenarier for dit liv, til at du føler dig elsket og støttet og du får mere og mere tillid til verden, i takt med at du opdager hvor meget den faktisk gerne vil hjælpe dig.

Jo mere tillid vi får til at tilfældighederne er meningsfulde, jo mere bliver vi vist. Eller ikke vist faktisk, for alle tegnene er der hele tiden. Jo mere tillid vi har, jo bedre bliver vi til at se de tegn der er og verden åbner sig op på en helt ny og fortryllende måde.

Synkronisitet viser sig efter min erfaring på to måder. Den første måde er en form for instant ønske opfyldelse, det er den oplagte måde hvor du tænker på en ven du ikke har talt med længe og vennen ringer lige efter. Eller det kan være så simpelt som at du er løbet tør for vaskemiddel og når du går i supermarkedet, så er dit yndlingsmærke sat ned til halv pris. Det lyder banalt, men hold øje med de her små ting og anerkend dem. Sig tak for det. Læg mærke til at du fik en parkeringsplads med det samme eller at der var grønt lys hele vejen den dag du havde travlt.

Synkronisiteten viser sig naturligvis ikke kun i små dagligdags ting, men hvis vi ikke begynder at opfatte den konstante støtte vi får i det små, så hører vi heller den dag hele verden skriger til os at vi skal købe en lottokupon. Start i det små med at holde øje med den hjælp der konstant er omkring dig, så træner du dig selv til at begynde at se de større ting også. Det er som en muskel der skal trænes og vi kan ikke forvente, at kunne gå direkte til et højere niveau når vi ikke har taget de lavere.

Den anden måde synkronisitet viser sig på er på den helt tossede måde, den som faktisk ikke giver nogen umiddelbar mening i det øjeblik det sker. Det er når du ser og oplever noget som du kan mærke har en betydning, men som du ikke umiddelbart kan afkode. Du bliver ved med at støde på et navn på en person du ikke kender. Eller et ord eller tal. Eller et bestemt menneske bliver ved med at dukke op i alle mulige forskellige sammenhæng. Du ser pludselig grævlinge alle vegne, du ser dem i naturen, du ser dem afbilledet på tøj, din mor ringer for at fortælle at hun kom til at køre en over i dag. Og du undres, hvorfor alle de grævlinge? Hvad i alverden vil de mig? Hvad prøver universet at sige ved at vise mig grævlinge overalt?

Nogle gange får du svar med det samme og du forstår hvorfor det navn, det dyr, det tal, den sang, blev ved med at dukke op. Det er det sjoveste øjeblik, fordi du forstår at du fik svar på noget, du ikke engang var klar over, at du manglede svar på. På noget som er så ubevidst, at du ikke selv er bevidst om det. Du får måske et tegn til en retning du kan gå i, så du kan få løst en problematik i dit sind. Eller du forstår at grunden til at du hører den samme sang overalt, er for at du kan lytte på teksten, der måske fortæller dig at du altid er elsket.

Andre gange får vi aldrig et svar. Totalt syrede ting sker og vi finder aldrig ud af hvorfor. Måske først om 20 år og nogle gange forbliver det et mysterie. Det er helt okay, du kan være sikker på at selvom du ikke selv forstår det der sker, så ved din sjæl præcis hvad grunden var til at du skulle opleve det. En måde at komme ud over det, at ting sker som vi ikke forstår, er at bestemme sig for at universet er et humoristisk sted. Nogle ting er så skøre og absurde, at det får The Muppet Show til at virke normalt. Det er okay, det giver lidt ekstra at grine af og måske var det bare det den oplevelse skulle, få os til at grine af hvor tosset sjovt, det er at være her på jorden.

Når du først begynder at holde øje med de meningsfulde tilfældigheder og altså kommunikere med det univers som er forbundet med din sjæl, så lover jeg dig at dit liv går fra at være en (måske) lidt tør og kedelig omgang til en saftig, humoristisk og meget eventyrlig affære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.