Lyver du?

At lyve overfor andre er ikke særligt pænt. Ikke engang små hvide løgne, desværre. Der er mange som har svært ved at sige sandheden, de er bange for at såre andre, at ende i en konflikt, men der er en nem måde at komme udenom det på. Hvis du lærer at mærke hvad der er ærligt overfor dig selv, mærke hvad der er bedst for dig, så stopper man ganske automatisk med at fortælle usandheder overfor andre.

Når du lyver overfor andre om hvad du ønsker, hvad du gerne vil have, hvem du er, så sender du en energi ud om at du selv ikke er noget særligt. At den du er, ikke er værd at tage alvorligt. Det er ikke det vi ønsker når vi lyver, så ønsker vi at behage, at andre skal kunne lide os, men faktisk sker der det modsatte i vores energi. Vi sender ud at vi egentligt ikke kan lide os selv nok til at være ærlige overfor hvordan vi selv har det.

Du kan tænke på hvem det er du skal være sammen med resten af dit liv? Partnere, familie, kollegaer, chefer, naboer, kan alle sammen forsvinde igen. Det er måske ikke så fedt at tænke på, ikke desto mindre er det sandt og du har nok også fået samme erfaring selv. Der er kun en person i hele verden som du skal være tro mod. Der er kun en du skal kunne se i øjnene, en som du skal vide altid har været der for dig, taget dig seriøst, bakket dig op og det er dig selv.

Når du er tro mod dig selv og dine værdier, så betyder det ikke at du er ligeglad med andres. Du kan sagtens respektere andre og samtidig respektere dig selv. Hvis du derimod ikke respekterer dig selv, så betyder det faktisk at du på et indre plan heller ikke respekterer andre og det er ikke så fedt. Du er dem og de er dig, vi er alle sammen forbundet, det er faktisk en lorte-tjeneste du gør folk, ved ikke at være ærlig omkring hvordan du har det.

Vær ikke bange for at være dig selv og udtrykke hvem du er. Det kan føles mega-skræmmende at fortælle hvordan man virkelig føler, især hvis man er usikker på hvordan det vil blive modtaget. Du kan føle at du kommer til at stå på en gyngende, ustabil bro over en stor kløft i nogle dage, men det er okay, for efter et stykke tid er du kommet over på den anden side og har igen fast jord under fødderne. Du vil kunne mærke et energiskift i dig, en ny kraft, det er kærligheden til og respekten for dig selv som har fundet plads i dit felt.

Vid i dig selv at når du slipper noget i dit liv, så giver du plads til noget andet. Hvis du har fyldt dit liv op med hvad andre ønsker sig for dig, så er der ikke plads til det du vil have. Måske ved du ikke engang hvad det er du ønsker, men kan du bare mærke at det her ikke er det, så vær ærlig og meld det ud. I første omgang overfor dig selv, dernæst overfor andre. Når du har skåret det væk som du er sikker på du ikke vil have, så kan du mærke hvad det så er du ønsker. Det er meget simpelt, man kan ikke fylde yderligere cocktails i et allerede fyldt glas. Ud med det som ikke smager godt, så der er plads til fest og farver, små paraplyer og frugt i skiver på kanten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.