Let Go And Let God

De fleste mennesker har ikke de store problemer med at holde fast i ting. Holde fast i sårede følelser, holde fast i gamle drømme, gamle idéer, holde fast i det der var. De fleste er også rigtig gode til at holde fast i gamle fysiske ting, gammelt ragelse og også relationer som ikke længere gør dem noget godt. Rigtig mange har godt af at øve sig meget mere i at have tillid til, at livet er med dem og ikke mod dem.

Når du hele tiden øver dig i at bruge din intuition, så kan du også meget tydeligt mærke hvornår det er du skal give slip og hvornår det er du skal holde ved. Det skal være sjovt at holde ved. Det skal ikke være en kamp. Der skal ikke være tårer, vrede, ondt i maven forbundet med at holde fast. Så er det fordi du skal give slip og have tillid til, at der er noget andet til dig i stedet for.

De fleste mennesker har også tanker om dem selv, som ikke engang er deres egne. Meninger de er blevet fortalt af andre, måske velmenende, andre gange ikke. Andres tanker som handler om hvem de er, hvad de kan, hvordan deres muligheder er i livet. Hvis du opdager at du selv har tanker i dig, som ikke er dine egne, så gør det samme. Slip dem og overgiv dig til, at du vil blive vist hvem du så er. Hvis du ikke lige ved hvad der skal udfylde det tomrum der opstår i dig, når du slipper de begrænsende idéer om dig selv, så hav tillid til, at det bliver du vist. Du beder om at få tegn og til at blive guidet. Du bruger din intuition til at fornemme de tegn, til at gå efter dem og handle på dem.

Jo mere du kan slippe alt det gamle møg i dig selv og også fysisk i dine omgivelser, jo mere let bliver din energi og i den lethed, får du så meget nemmere ved at mærke hvem det er du virkelig er og hvad det er som virkelig gør dig glad i dit liv. Det går op for dig, at du skylder ingen noget, du er faktisk så fri som du kan være, til at leve det liv du gerne vil. Du bestemmer hvem du er, du bestemmer 10.000 % hvad du vil bruge dit liv på.

Giv alt det fra dig, som ikke gør dig godt. Alle de bemærkninger du har fået om hvordan du er og hvorfor. Alle de følelser du er blevet påduttet, følelser som ikke var dine egne, men som du lærte at integrere i dig. Bare læg dig tilbage i overgivelsen og tilliden til at der er noget som er større end dig og som sagtens kan rumme de ting du har synes var svære at slæbe med dig rundt. De ting som ikke gjorde din energi let og glad, men tung og trist.

Let go and let God, det er ligeså nemt som det lyder og du vil blive overrasket over hvilke forandringer den lille sætning kan skabe i dit liv. Jeg får kriller i maven af glæde på dine vegne og mine egne også, for jeg bruger også selv den sætning konstant.

Hvem er du virkelig? Jeg glæder mig til at se dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.