Jeg er okay, du er okay

Nu er det snart weekend og jeg synes at jeg vil minde dig om at du skulle tage at holde en fest for dig selv. Fordi du er dig. Fordi du er lige den du er. Fordi der ikke findes nogen ligesom dig i hele universet. Tillykke med at du er dig! Hurra for at du er lige præcis den du er!

Tillykke med at du har en krop. Tillykke med at du er inkarneret lige nu og her i disse spændende tider på jorden. Tillykke med alt det du har lært indtil nu i dit liv og prøv lige et øjeblik at tænke på hvor meget du endnu har tilbage at lære. Det er jo helt fantastisk. Helt fantastisk spændende at være inkarneret her i denne Jord-skole. Der er masser af ting der er svære at lære, der er masser af ting der er nemme. Men de er stadig bare det de er, lektioner, ikke andet.

Hold en fest for dit store hjerte. Fejr at du er i stand til at elske. At du kan føle kærlighed til en hundehvalp, en solopgang, en blomstrende syren-busk. At du stadig kan elske også selvom det nogle gange har gjort ondt at gøre det. Det er da pissesejt at blive ved med at kunne det. Køb den største æske chokolade du kan finde, åbn en flaske champagne. Inviter dine venner og familie over og fortæl dem at det eneste I skal fejre er at I stadig elsker hinanden, uanset forskelligheder, fnidder og hverdagsdrama.

Hvor mange gange har du ikke smilet til nogen du ikke kendte? Hvor mange gange har du ikke gjort dig umage med at være venlig overfor fremmede? Hvor mange gange har du ikke gået ud over din komfortzone for at hjælpe andre, løfte dem en lille smule? Bare fordi du ikke kunne lade være, ikke fordi du ville blive anerkendt for det eller få en præmie, men alene af den grund at du har et kærligt hjerte.

Hvor mange gange har du ikke grinet af dig selv og dine fjollede personlighedstræk? Bøjet dig ned for at stryge en kat på vejen over ryggen? Smilet til et storgrinende barn i en barnevogn uden at forældrene så det? Hvor mange gange har du ikke holdt tilbage for at lade andre komme først, hvor mange gange har du ikke givet dig, selvom du vidste du havde ret? Hvor mange gange har du ikke vist smidighed og varme, selvom du ikke vidste om du fik stivhed og kulde tilbage?

Du er god nok. Virkelig. Det er en underdrivelse. Du er fantastisk.

Jeg er okay, du er okay

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.