Intuitionstræning i praksis

Hvis du kan køre bil, så har du nok prøvet at køre af smalle, snoede veje. Veje hvor det ikke er muligt at se rundt om næste hjørne der kommer. Hvis vejen er meget smal, så har du måske prøvet at blive overrasket af en modkørende bil og du må hurtigt navigere ind til siden, for at undgå et sammenstød. Vi bliver overraskede, fordi vejen er kroget og det ikke er muligt at se rundt om de snoninger den laver. Det samme kan også gøre sig gældende på cykel, på samme type små, snoede veje.

Måske har du så oplevet i dig selv, at du koncentrerer dig ekstra meget når du bevæger dig på den type veje. Du bliver stille og er helt og fuldt ud tilstede i at køre dit køretøj. Du er nærværende og rolig, for at kunne færdes på den slags veje.

Det der sker, når vi kører på en snoet vej, det er at vi mærker frem af vejen. Fordi vi er stille i os selv og koncentrerer os på en afslappet måde, så mærker vi efter hvordan vejen føles fremad. Vi retter vores fokus ud af os selv, og mærker rundt om de sving vejen tager.

Vi mærker om der kommer modkørende. Om vi på forhånd skal sagtne farten. Vi er opmærksomme på de mindste svingninger. Vi mærker efter om der kommer noget vi ikke kan se der hvor vi er. Men som vi gerne vil kunne reagere hurtigt på, hvis det pludselig kommer ud af det blå.

Sådan som du gør når du kører bil eller cykel på den her type veje, sådan kan du også gøre i resten af dit liv. Du kan mærke roligt og opmærksomt ud af dig selv, og mærke hvordan vejen foran dig føles. Måske står du overfor et større personligt valg. Det kan være alt fra et arbejde. Et forhold. Nye begyndelser eller afslutninger på uendelig mange måder.

Du kan træne din intuition, ved at vænne dig til at mærke udad i valgene eller bare vejen der ligger foran dig. Hvordan føles den her vej, med det her job, med den her kæreste, med den her relation? Føles den rolig, blød, venlig, nem og varm? Eller føles det som om vejen er hård, kold, som om der kommer masser af bump og uro på den?

Væn dig selv til at træne din intuition, ved at mærke ud i verden omkring dig. Skal jeg gå den eller den vej? Højre eller venstre? Skal jeg gå nu eller om 5 minutter?

Undgå at falde i fælden med bare at blive siddende og mærke og mærke, fordi du ikke er 100% sikker på hvilken vej, hvilket valg du skal træffe. For du træner især din intuition når du handler på den. Hvis det så viste sig, at du skulle foretage nogle justeringer undervejs eller måske helt vende om, så sker der intet ved det. For du reagerede på det du følte var rigtig. Alene af den grund er du allerede meget mere åben for hvordan din intuition mærkes, næste gang du vil træffe valg ud fra din sjæl i stedet for egoet.

Jo mere i ro du er. Jo mere du har arbejdet med egoet. Jo bedre du er til at blive helt stille indeni og være tilstede i nuet, jo nemmere er det også at mærke ud i verden omkring dig. Du bliver ikke så nemt forstyrret af egoet, eller det der sker omkring dig. Præcis som i bilen, hvor du måske slukker for radioen på en snoet vej. Åbner for vinduerne, for at kunne være mere tilstede i at mærke fremad. Så bliver din evne til at mærke hvad din intuition fortæller dig, ekstra skærpet når du er i ro i dig selv.

Det er ikke svært at lære at navigere efter intuitionen. Men det kræver at vi gør det. Som med alt andet vi gerne vil være bedre til.

Når du lever dit liv efter din intuitions gps, i stedet for egoets gisninger, så åbner livet sig på en helt anden måde for dig. Tvivl bliver en by i Rusland og den energi det frigiver ikke at gå og spekulere sig gråhåret over hvordan tingene måske bliver, den kan du bruge til at nyde det nu du er i. Du glider bare roligt, fra det ene fine nu til det næste. Fyldt med forundring over hvor magisk og vidunderligt, det er at få lov at være menneske her, lige nu.

Hvis du ønsker at læse og lære mere om egoet, og om hvordan du styrker kontakten med intuitionen i dig, så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her og ganske gratis modtage Ego – og Intuitionsguiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM