Intuition og clairvoyance

Intuition og clairvoyance er to forskellige ting. I mit eget liv bruger jeg min intuition, ligesom jeg bruger min fornuft, mit rationelle sind, mit syn, min hørelse, alle mine forskellige sanser. Der hører intuitionen til i mit liv, en sans helt på samme niveau som de andre.

Jeg ved det er intuitionen der er på spil, når jeg får tanker og følelser, som jeg ellers ikke plejer at have. En helt ny vinkel på en situation, en ny måde at handle og reagere på, en ny måde at se noget på, som måske ellers er en fastlåst konflikt eller problemstilling. Intuitionen opfordrer aldrig til krig eller yderligere opstramning. Hvis jeg får tanker eller følelser om det, så ved jeg at det er mit ego der er på spil og jeg slipper det med det samme. Intuitionen er sjælen der hvisker gode råd.

Min intuition bliver både brugt helt lavpraktisk, når jeg fx står i supermarkedet klokken fem minutter i at gå sukkerkold og jeg overhovedet ikke kan overskue at vælge grøntsager, men bare har mest lyst til at sluge 17 Snickers. Så giver jeg slip i mig selv og lader faktisk intuitionen styre mine hænder til de grøntsager der ville være bedst for mig, for min hjerne og krop er lige der ikke i stand til at vælge noget sundt. Andre gange hjælper intuitionen mig, til at vælge de mest friske grøntsager ud af dem jeg gerne vil have. Og så bruger jeg naturligvis intuitionen til de større ting i mit liv. Når jeg bliver ved med at få den samme besked, som jeg fx gjorde her, så handler jeg på det. Nogle gange er jeg lidt langsom i optrækket, alt efter hvor meget modstand mit ego har på beskeden jeg får, men jo mere egoet bliver sat ud af spillet, jo nemmere bliver det naturligvis at rykke hurtigere på det intuitionen siger.

Klarsyn, klarhørelse, klarfølelse kommer på andre måder til mig end intuitionen gør det. De kommer naturligvis ind når jeg sætter mig for at tune ind på en person der har bedt om en læsning. Der bruger jeg forskellige teknikker til at skabe fuldstændig tomhed i mig selv og så ruller der ligesom en film for mit indre blik, der handler om den person jeg læser. Jeg får både fysiske følelser, beskeder i ørerne og ser ting med mit syn når jeg laver læsninger. Som regel skriver jeg ned hvad der svarer til 4-5 A4 sider, som så bliver sendt til modtageren. Det er virkelig mange informationer der kommer og det er meget tætpakket med beskeder.

For mit eget livs vedkommende, så kan jeg selv sætte mig ned i meditation og bede om at få vejledning og så kommer den også clairvoyant, jeg kan se ting der handler om mig. Måske helt klare syn af en fremtid, måske helt klare syn af en fortid jeg havde glemt havde indflydelse på det nu jeg står i. Og andre gange, så hopper der clairvoyante syn ind mit hoved, når jeg står i køen i Brugsen. Eller i en samtale med en anden person, eller jeg ser ud af vinduet og zapper ind i en anden verden og ser et helt andet scenarie udspille sig end det der er. Nogle gange er det noget jeg kan relatere til mit eget liv og andre gange aner jeg ikke hvad det drejer sig om. Når det sker, at jeg ikke relatere til det jeg ser, føler eller hører, så handler det som regel om en person der henvender sig kort tid efter, for at få en læsning.

For et stykke tid siden så jeg fx ud af vinduet og så en tiger på størrelse med et 5 etagers hus stå udenfor. Det er klart at det undrede mig en del at se sådan en komme gående hen af Grønnegade i Århus. Kort tid efter lavede jeg en læsning på en kvinde og rundt om hende cirklede den store tiger. De ting jeg ser og de beskeder jeg skal give videre melder ofte deres ankomst lidt tid før selve læsningen, som regel et par dage før, begynder det at rumstere omkring mig med følelser, syn og beskeder der har med et andet menneske at gøre. Det er meget spændende at være vidne til hvad der dukker op.

Jeg har lavet en brevkasse, hvor du kan stille et spørgsmål som jeg vil svare på clairvoyant. Svaret bliver sendt til dig på mail og postet her på bloggen sammen med dit spørgsmål. Det er nemlig sådan at mange af de spørgsmål vi har til livet, de er mere eller mindre universielle og det kan hjælpe mange at læse svarene til dem. Skriv endelig til mig hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på. Hvis du ønsker en større læsning, end det du kan få gratis i brevkassen, så kan du bestille den her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.