Ingen frygt

Nogle gange oplever vi at blive viklet ind i tankespind af frygt som giver ondt i maven og holder os vågne om natten. Det kan opleves meget invaliderende at blive bange, det kan føles som en nedadgående tornado der suger os væk fra lyset i al hast. Frygt tiltrækker mere frygt, det skaber en uro, huller og flimren i vores energifelt som så suger alle andres frygt til sig også. Derfor har du måske også oplevet at hvis du er bange for én ting i dit liv, så begynder du pludselig at bekymre dig om alt muligt andet, som du ellers aldrig har set grund til at bekymre dig for før.

Frygt smitter. Det smitter energetisk og ved at vi italesætter det. Sluk for dit tv og smid dine aviser ud. Hele mediemaskinen er kun designet til at holde os bange. Der er intet i det apparat der er designet til at gøre os stærke og frie. Så længe vi bliver holdt bange, så gør vi hvad vi kan for at dulme den angst. Vi går ikke ud på gaderne og laver oprør over tingenes tilstand. Vi drikker vin foran Netflix, dulmer ved at shoppe nye ting, drømme om at når vi bare får en større bil så har vi ikke længere noget at bekymre os om. Det kan godt ske at du ikke bevidst går og spekulerer på situationen i Mellemøsten, men den frygt der er blevet delt ud når du har læst eller set noget om den, den har plantet sig i dig, og måske kommer den så helt irrationelt til udtryk i dig som frygt for at miste dine nærmeste, for at miste dit job, for at køre galt. Skær de emner ud af dit liv som gør dig bange. Hold dig væk fra de hjemmesider der handler om de ting. Pas på din energi som et lille barn. Tillad ingen at gøre din energi ondt ved at smitte dig med frygt.

Sig tak for det som er godt i dit liv. Der er helt sikkert masser. Hvis du kan læse det her, så er du sandsynligvis dansker og som udgangspunkt et meget privilegeret menneske, uanset de kampe du har måtte tage i dit liv. Hvis du kan læse det her, så har du nok øjne, du har nok også gået i en skole hvor du har lært nogle færdigheder som faktisk er nogle ganske få forundt her på jorden. Hvis du læser det her, så har du nok et eller andet elektronisk medie, sandsynligvis har du flere. Du sidder nok ikke i en papkasse under en bro og læser med, chancen for at du har tag over hovedet, vand i vandhanen, 2 ben og 10 tæer er også stor. Vær taknemmelig for det der er. Taknemmelighed beskytter dig mod frygt. Se på det du er bange for og tak for det gode der er i det emne du har valgt. Der er altid noget godt, der er altid noget at lære.

Hvis din frygt ikke er til at slippe af med, så se på hvad det er der er bag den. Lær dig selv virkelig godt at kende. Handler din frygt for at miste dit job om at du voksede op i et miljø med megen økonomisk usikkerhed, eller mistede en af dine forældre et job og hvad skete der så? Ofte er tingene meget simple. Du kender udmærket selv svarene. Stol på dig selv, det er ikke så svært at finde ud af hvor frygten stammer fra. Gør det ikke til en stor uoverkommelig opgave at lære dig selv at kende, det er ikke så svært som andre får det til at lyde. Du ved bedst. Det er dit liv, det er dig som har levet det. Du har selv alle svarene.

Bed om hjælp. Bed om hjælp til alle de energier der er omkring dig, som kun er der for at hjælpe dig og støtte dig i din udvikling. Det er IKKE meningen at vi skal være bange. Det er meningen at vi skal danse og grine og elske. Bed om hjælp til at finde ud af hvor din frygt stammer fra. Se på de tegn der dukker op. Måske dukker der minder op du ikke tænker er væsentlige, men gå på opdagelse i dig selv med samme interesse og entusiasme som når du ser eller læser en god detektiv historie. Stol på at i det øjeblik du beder om hjælp, der bliver du hørt og hjulpet med det samme. Det kan tage lidt tid at opdage for os, fordi vi er så vant til at tro at vi er alene. Det er vi ikke. Der er massiv kærlig støtte til os.

Forestil dig at du har en horde af kærlige hjælpere til at stå omkring dig og stryge dig over håret når du er trist, samle dig op når du falder og grine med dig, når du opdager at du har været åndssvag. Der er ingen der dømmer dig. Der er kun kærlighed. Bed til den kærlighed. Kontakt den i dine tanker. Når du går tur, kører bil, inden du skal sove. Gør dine tanker til en konstant bøn til dem omkring dig som elsker dig ubetinget. Det skaber et energifelt omkring dig som er uigennemtrængelig for frygten som vi bliver bombarderet med hele tiden, det gør dig stærk.

Sig tak og stol på kærligheden.

Og lad ingen som helst fortælle dig at der er noget at være bange for. Angst er en illusion. Angst er skabt for at stoppe os fra at udvikle os til kærligere væsner. Du er elsket, stærk og et vidunderligt væsen inkarneret her for at få de erfaringer der hører sig med til at være menneske. Nyd det og tak for det igen og igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.