Hvordan ved du om Den Stille Vej er noget for dig?

Efter jeg har annonceret, at det nu er muligt at melde sig til Den Stille Vej, så har jeg modtaget nogle rigtig gode spørgsmål angående kurset. De spørgsmål vil jeg besvare i de kommende nyhedsbreve, men jeg vil også poste svaret her på min blog. Det kan være at du har haft samme overvejelser og at det så vil være en hjælp for dig, at høre mit svar.

Hvordan ved du om
Den Stille Vej er noget for dig?


For at finde ud af det, så vil jeg invitere dig til at sætte dig ned i stilhed i et par minutter eller tre. Du kan gøre det lige nu hvis du vil.

Sæt fødderne i gulvet, ret ryggen, vend fokus indad. Træk vejret stille og roligt, mærk luften komme ned i maven og pust roligt ud igen.

Det der er meningen, at du skal gøre nu, det er lige at slippe din dag. Bare lige lidt. Se om du kan slippe det du skal. Det du var i gang med. Det der var.

Der kommer en ro i dig. Du kobler lige ud et lille øjeblik.

Og nu har du muligheden for at mærke dig selv.

Hvad var det du gerne ville i dit liv? Hvad var det egentligt du gerne ville bruge din tid på? Hvad var det nu der gav dig kriller i maven af glæde? Er det de ting dit liv er fyldt med nu?

Har du haft en længsel, efter at føle at du hørte til noget der var større end dig? Har du oplevet ikke at kunne gå videre i dit liv, fordi du havde mønstre i dig selv, som blokerede for den fremdrift?

Har du givet op? Har du stillet dig tilfreds? Har du gemt din åndelighed væk bag rationale, fordi du ikke vidste hvordan du skulle skabe en kontakt til den, udenom en kirke eller en sekt?

I Den Stille Vej får du ikke tilbudt en Guru. Ingen Mester. Jeg tilbyder en mulighed, for at du kan komme i kontakt med det som virkelig er dig. Helt inderst inde. Den del af dig, som er selve livet. Som er strømmen i floden. Så du ikke længere ligger som en gummibåd ovenpå vandet og bliver kastet rundt, uden fornemmelse for retning eller mening med det hele. Men at du opdager at du er floden. Du er ikke bare floden, du er kraften der styrer floden. Og i den opdagelse, vender glæden tilbage. Følelsen af mening. Af at være en del af noget meget større.

Mærk i dig selv; Har jeg lyst? Har jeg lyst til at deltage i Den Stille Vej? Intuition er ikke svær at bruge eller mærke. Føles det varmt og åbent, når du mærker ind i om det her kunne være noget for dig? Prøv at lade være med at lede efter svar i form af ord.

Det er som oftest egoet, der kommer med ord når vi starter med at fokusere på vores intuition. Mærk hvordan det føles i dig, når du spørger om du har lyst til Den Stille Vej. Hvis det føles venligt, så vil jeg opfordre dig til at deltage. Luk ikke ned, for det der kunne være en mulighed for bevægelse i dit liv.

Hold øje med hvad dit ego mener om det her spørgsmål. Siger dit ego, at det er for fjollet? At det ikke kan være sandt, at det her kursus kan være en åbning for dig? Hvem er hun overhovedet hende Anja Dalby, hvem tror hun egentligt hun er?

Husk at jeg er ingen. Min rolle er uvæsentlig. Jeg har bare skrevet det ned, som har virket for mig. Det som har givet mig ro. Det som har gjort, at jeg har fået (rimelig) styr på mit ego, så jeg nu kan høre hvad min intuition siger. Jeg har skrevet det ned som mange andre har gjort før mig. Men jeg har gjort det på min måde.

Så hvis den måde jeg går til spiritualitet og selvudvikling på tiltaler dig, så er der en god chance, for at det jeg har skrevet i Den Stille Vej også kan fungere som brændstof på din åndelige motor.

Kurset er åben for tilmeldinger lige nu og starter med udsendelse af første lektion d. 1. okt. 2016. Jeg holder døren åben for tilmeldinger lidt tid endnu, men ikke for evigt, da jeg allerede er i gang med at skrive fortsættelsen til Den Stille Vej. Fortsættelsen er intuitions og energiarbejde udvidet.

 

Det første spørgsmål jeg svarede på i forbindelse med Den Stille Vej, det handlede om tid. Det svar har jeg også lagt på min blog og det kan du læse eller genlæse lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.