Hvor lang tid skal du sætte af til Den Stille Vej?

Efter jeg har annonceret, at det nu er muligt at melde sig til Den Stille Vej, så har jeg modtaget nogle rigtig gode spørgsmål angående kurset. De spørgsmål vil jeg besvare i de kommende nyhedsbreve, men jeg vil også poste svaret her på min blog. Det kan være at du har haft samme overvejelser og at det så vil være en hjælp for dig, at høre mit svar.

 

TID

 

Noget af det flere har spurgt mig om, det er hvor lang tid der skal sættes af til kurset.

Altså. Hver lektion, som bliver sendt  fylder fra omkring 15 til 22 sider. Det varierer lidt fra lektion til lektion. De bliver sendt ud som PDF og de fleste vil nok ikke bruge så længe på at læse den mængde sider.

Så er der øvelserne. Dem kan man nok lave på omkring en halv time om ugen. Så det er jo ikke vildt meget tid der sådan kræves, på den måde.

Jeg anbefaler godt nok at man starter Den Stille Vej med at få en god meditationspraksis i gang, det handler hele første lektion faktisk om. Så hvis du altid har ønsket dig at blive kickstartet i gang med at sidde stille, så er første lektion lige noget for dig.

Men. Jeg er ikke vild med at sætte tid på. På den måde. For i virkeligheden, så kræver, ikke kun det her kursus, men en spirituel tilgang til dit liv, at du er i det 100% hele tiden. Og nu kan jeg godt høre hvordan folk spæner ud over stepperne, for det er det der skræmmer de fleste. Tiden og brugen af den.

Hør her. Det skifte der skal ske i din bevidsthed, det er at du går fra at du kun er spirituel mellem 17-18 om torsdagen. Når du messer et mantra til yoga. Til at du kan FØLE, at du er et spirituelt menneske hele tiden i dit liv. At der ikke er noget valg i dig. Du har fået så mange redskaber i din rygsæk, så du kan håndtere alle de situationer du kommer ud for i dit liv. På en elegant, styrkende og selvudviklende måde.

De redskaber får du i Den Stille Vej. Det er ikke mystiske ting jeg selv lige har hevet op af hatten. Det er VEJEN, som alle de store Mestre har gået før dig. Jeg har ikke nogen særlige hemmelige indsigter, men jeg har opdaget at spiritualitet og selvudvikling handler om at tage nogle bestemte skridt. Og så vupti! Ændrer ens liv sig altså virkelig radikalt.

Det er de skridt jeg har skrevet ned i Den Stille Vej. Det er den vej som jeg selv går af. Som mange mange andre også går af. Det er vejen uden konfetti kanonener, goodie bags og stadioner fyldt med våde øjne. Det er vejen i kærlighed. I taknemmelighed til livet. Det er vejen hvor livet giver mening, fordi meningen kan mærkes indeni os selv. Meningen er ikke en vi skal finde udenfor os selv længere. Det er et kæmpestort skift i bevidsthed lige der.

Så hvor lang tid skal du bruge på Den Stille Vej? Alt din tid.

Men bare rolig. Kurset varer et år af en grund. Det er så du virkelig når at opleve skiftet i din bevidsthed undervejs. Så du når at opdage hvor fedt det er at gå her. Og så kommer vejen til at ligge i dig som en stille puls, så du aldrig rigtig går af den igen. 1 år til at mærke hvordan det er at gå her. Hvor fantastisk det er, når livet bliver noget der sker indeni dig og ikke udenfor.

Kurset er åben for tilmeldinger lige nu og starter med udsendelse af første lektion d. 1. okt. 2016. Jeg holder døren åben for tilmeldinger lidt tid endnu, men ikke for evigt, da jeg allerede er i gang med at skrive fortsættelsen til Den Stille Vej. Fortsættelsen er intuitions og energiarbejde udvidet.

Skriv endelig og spørg mig hvis der er noget der virker uklart eller som jeg ikke har fået beskrevet godt nok (anja@anjadalby.dk).

Du kan melde dig til mit nyhedsbrev her og få mere af vide om Den Stille Vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.