Hvad du er

En ting som er meget vigtig at forstå, altså sådan virkelig forstå, det er at du er ikke et menneske med en sjæl. Du er en sjæl med en krop. Din krop er fantastisk, du har også en hjerne som kan alt muligt forskelligt. Men du er ikke din hjerne. Du er heller ikke appelsinhuden på dine lår, dellen på maven, den underlige hårvækst på skulderen. Din krop er dit hylster hvor igennem du kan få en forståelse af hvordan det er at være meget fysisk.

Hvorfor det er nødvendigt for en sjæl at få den forståelse er der utrolig mange meninger om. For mig er det ikke længere så vigtigt at kende det store billede. Jeg kan gisne og gætte og tolke og lytte på de beskeder jeg får, men jeg kan ikke vide 100% sikkert hvorfor vi skal være her på jorden. Men jeg ved at det er vigtigt at forstå at vi ikke er vores kroppe, vores hjerner, vores emotioner. Sorg, vrede, glæde er ting mit sind oplever. Min sjæl oplever de emotioner igennem mit sind. Sjælen er ikke vred, sorgfyldt, glad. Den er bare.

Vores hjerner narrer os til at tro at den er gud. Hjernen tror den ved alt og kan regne alting ud. Hvis bare den får lov til at køre uafbrudt, så tror vi at vi kan finde løsningerne på alt. Når der så sker det, som der sker i de fleste menneskers liv, at de oplever noget helt uden mening (tilsyneladende mening) så bliver de ofte kastet ud i en stor krise. Hvis du ikke har en kontakt til den sande del af dig, sjælen, så kan det være virkelig hårdt at komme ud i sådan en krise, nogle mennesker kommer aldrig ud af den igen. De hænger fast i et dødsfald, en ulykke, en sygdom, fyring, skilsmisse og lader det definere dem og resten af deres liv på en uheldig måde.

Når du først virkelig forstår at du ikke er en krop med en hjerne, men at du er en sjæl, så sker der et skift i dig. Det er både enormt befriende, men også angstprovokerende, at opdage at alt det du troede du var, er løgn. Du troede du var din stilling, du troede du var den rolle du har i familien, med vennerne. Du troede du var dine tanker, at du var sådan en med meget vrede, sorg, glæde i dig. Når du først giver slip på alt det der er dig, din identitet, så er du fri. Så er du fri til at være sjæl. Så forstår du så meget mere af det der foregår her, du kan se dig selv og dit liv oppefra og sige pyt. Alt det du troede var vigtigt kan du nu give slip på og bevæge dig hen mod et liv hvor du kun handler ud fra hjertet.

Det du føler med hjertet er det du føler med sjælen. Måske kender du fornemmelsen af at dit hjerte for lang tid siden har tilgivet, men dine emotioner bliver ved med at føle sig forsmået og tænke på hævn. Lyt på dit hjerte, det er en direkte indgang til sjælen. Når du først begynder at handle ud fra hvordan du føler i dit hjerte, så åbner verden sig for dig på en helt anden måde. Sig det til dit ego og din hjerne. At lige nu har det tunnelsyn og når du begynder at lytte på sjælen, så forsvinder det smalle syn. Du kan nu se 360 grader. Det er fantastisk og giver dig selvsagt et meget større perspektiv på livet. Du mister kun din identitet, men hvad er den egentligt værd? Der er milliarder af identiteter her og hvad gavner de? Det der gavner dig og alle andre, er at du forstår at du er så meget større end det her jordelige liv.

Du er en sjæl som oplever at have en krop, en hjerne, et liv her. Giv din tak for det, men glem aldrig hvem du rigtig er og du vil allerede være et godt skridt i den rigtige retning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.