Hvad bæltedyret fortalte – Clairvoyance for L

Kære Anja.

Jeg har gennem de sidste tre-fire år været igennem en relativ stor transformation. Den har på mange måder været med til at gøre mig til et langt mere helt, dybt og glad menneske. På den ene side føler jeg, at jeg burde synes alt var godt, dog har jeg en grad af frygt i mig, om der er noget jeg overser.
Jeg bliver derfor ved med at spørge mig selv om, jeg er på rette vej mht. min karriere og med kærligheden, omend jeg vurderer jeg har fundet min soulmate.
Jeg vil derfor spørge om du kan hjælpe mig til bedre at forstå om jeg er på rette vej og derved få nemmere og tættere adgang til mine beskyttende engle?

-L.

Kære L

Da jeg startede læsningen med at kalde mine egne hjælpere ind, kom der et bæltedyr. Bæltedyret er ikke et der hører til mig. Det har stået ved siden af mig og ventet på at læsningen skulle starte og fulgte med ind i rummet, hvor jeg møder dig i læsningen, så bæltedyret er altså forbundet med dig.

Bæltedyret fortæller mig, at du skal se på hvordan du sætter grænser for dig selv. Du er rigtig god til at tage ting ind og reflektere over dem i dig selv, det betyder også bare, at dine grænser nogle gange bliver for flydende.

Nu er du også kommet ind i læsningen, i rummet hvor jeg skal møde dig. Der er noget forsigtigt over dig, en lidt sky energi. Du står midt i en ørken med bæltedyret ved siden af dig. Bæltedyret har søgt om bag en sten for at få skygge, men du står midt i solen i varmen og der er en følelse af pligt i dig. Som om du tror at du skal stå der. Selvom du faktisk nu bliver lidt skidt tilpas, af at stå der, du begynder at vakle lidt og jeg kan se at du bliver svimmel, men du bliver ved med at hanke op i dig selv og bliver stående. Du tørrer sveden væk fra din pande og rømmer dig og retter dig op, når dine knæ begynder at blive lidt bløde der midt i varmen og den stærke sol.

Jeg venter lige og ser hvad der sker.

Måske er det du ikke ser lige nu i dit liv, at du faktisk står og bliver ret svedt, uden egentligt at være bevidst om det. Du er jo meget pligtopfyldende og det er lidt som om at i arbejdet med dig selv, er du blevet så sød, at du måske er lidt for sød overfor andre, sødere overfor dem end dig selv.

Det føles som om at det du eventuelt overser i dit arbejde med dig selv, det er at du gerne må tage et skjold på, som bæltedyret, og bare lade ting prelle af dig. Du behøver ikke tage alting ind. Og det mærkes også som om du nemlig faktisk er i gang med en form for ombygning, altså du er stadig meget i proces med at lære dig selv at kende. Som om at du nu har fået en generel viden, du nu skal til at bygge ovenpå.

Den overbygning hedder at stå stærkere i dig selv. Det er rigtig godt hvis du arbejder med jordforbindelse. Det er som om der mangler noget jord og urkraft i dig. Sådan en tung, moderlig, kvindelig energi. Arbejd med din jordforbindelse og dit rodchakra, så vil du kunne komme i kontakt med den energi og du vil altså have rigtig meget kraft, en power som gør at du ikke bliver så skælvende, som det mærkes som om du nogle gange kan blive nu.

Læg mærke til i dine relationer, det gælder også dit arbejde, om du siger ja hvor du egentligt har lyst til at sige nej. Du behøver ikke kunne argumentere for et nej. Ligesom ingen forventer at vi gør det med et ja. Hvis nogle omkring dig forventer begrundelser for dine ”nej’er” så er det deres problem. Ikke dit. Du må gerne bare sige nej, nej tak, ellers tak o.s.v.

Det er altså som om du kører lidt på pumperne lige nu i dit liv. Altså som om du du giver mere ud, end du modtager. Det mærkes som om det er tilfældet både i dit job og i din kæresterelation. Det at du føler en frygt for om der er noget du overser, det tror jeg er det her det handler om. Du skal stå stærkere i forhold til dine omgivelser, og hvis du er i en situation som gør at du føler dig meget presset over længere tid, så må du gerne ændre kurs og bevæge dig til et andet sted.

Når jeg fortæller dig det, så falder du sammen inde i læsningen. Du har ellers stået op i solen hele tiden, som om du lidt troede at din udholdenhed blev bedømt. Kan du genkende den følelse? Altså at du gerne vil gøre det godt og blive rost for din udholdenhed? Det kommer aldrig til at ske L, ros kan kun komme indefra og når den gør det, så træffer vi kun sande valg for os selv, for ingens ros har længere nogen betydning for hvordan vi er i verden.

Du har lagt dig ned i skyggen til bæltedyret nu. Det viser dig med sin krop, hvordan du kan rulle dig helt sammen til en kugle og på den måde passe på din energi og køle dig selv ned. Det betyder altså at du gerne må lukke af for verden omkring dig og andres krav til dig. Du kan hente meget energi ved at være i stilhed og alene, hvis du begynder at arbejde med din jordforbindelse, dit rodchakra og en rød kvindelig energi, så vil du rykke dig rigtig meget i din udvikling.

Nu stopper jeg læsningen L. Jeg siger tak til dine og mine hjælpere.

Jeg håber du fik svar på det du spurgte om, selvom svarene ikke var så direkte til dine spørgsmål. Du er meget velkommen til at skrive til mig igen, hvis der er noget der virker uklart eller uforståeligt for dig, så vil jeg gøre mit bedste for at uddybe de informationer der kom til dig.

Alt det bedste til dig.

Kærlig hilsen

Anja

Feedback på læsningen fra L:

Kære Anja.

1000 tak for din læsning. Den har givet meget stof til eftertanke og den giver så god mening og har fået mig til at handle på flere plan- jeg har stået og svedt for længe!

Af hjertet tak- jeg håber vi kommer i kontakt på et senere tidspunkt.

Tak og god da til dig.

Kærlig hilsen L.

Hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på via dine og mine åndelige hjælpere, så kan du skrive dig op til mit nyhedsbrev her og være med i lodtrækningen om en læsning hver eneste måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.