Hjertets Resonans

Mine dage her i Aarhus, går med at sidde indenfor og se ud på solen, lukke vinduerne for varmen og skrive, skrive, skrive på Den Stille Vej. Det er dejligt og jeg føler mig meget privilegeret.

Når jeg holder pauser fra skrivningen, så ser jeg på billeder af dyr. Her er nogle af de seneste jeg har fundet og de kommer i fin forlængelse til den tekst jeg for øjeblikket arbejder på til Den Stille Vej, som handler om Hjertets Resonans. Om hvordan vi kan heale alt, os selv og alle andre her faktisk, ved at ændre vores resonans i hjertet. Det gør vi blandt andet ved at holde hjertet blødt og blidt, så har det meget nemmere til smil og latter. Smil og latter breder sig som ringe i vandet ud i verden, det kan lyde banalt, men hvis du virkelig ønsker at gøre en forskel her, så start med at smile noget mere og le hvis du kan komme til det også.

Her har du lidt billeder at se på, mærk dem blødgøre dig helt ind i hjertet og helt ud i tæerne. Det er godt for alle med meget mere blødhed og blidhed på jorden.

 

Hjertets Resonans

Hjertets Resonans

Hjertets Resonans

Hvis du har lyst til at se flere dyrebilleder, som hjælp til at gøre dig til et blidere menneske, så kan du finde dem her og her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.