HEALINGGRUPPER 2021

Jeg vil starte to healinggrupper i 2021. En fysisk hvor vi mødes i mit hjem på Djursland og en online gruppe, hvor vi mødes på Zoom. Begge typer healing virker lige godt.

Der er plads til otte mennesker i hver gruppe. Vi vil arbejde med at heale hinanden, og vi vil mødes otte gange i alt. Når vi arbejder med at heale hinanden, så vil vi også hver især blive healet. Det sker helt af sig selv. Når man healer andre af et ærligt hjerte, så får man selv dobbelt op tilbage af energien.

Vi starter hver healingsession med en hjerteåbnende øvelse, hvorefter vi i fællesskab healer den person, der er ‘den’ i den pågældende session. Vi skiftes allesammen til at blive healet af gruppen. Derfor er der otte møder til otte personer.

Healingen foregår ved, at vi laver en intention for personen, der skal heales. Den intention finder jeg frem til under vores møde, når personen hvis tur det er til at blive healet har delt, hvad de har af udfordringer eller andet som de ønsker healet og forløst i deres liv lige nu.

Vi sidder derefter med intentionen for personen, der skal heales i 10 minutter. 10 minutter er den tid det er muligt, at holde fokus på én bestemt sætning for et andet menneske. Det skal ikke være længere tid ellers risikerer man, at energien bliver udvandet.

Det er meget vigtigt for mig at understrege, at ALLE kan deltage i denne gruppe. Der kræves INGEN forudsætninger for at kunne heale i forvejen.

Vi kan i virkeligheden allesammen heale, og vi gør det hele tiden. Den her gruppe er til for alle, som har lyst til åbent at undersøge dette felt på en tryg og tillidsfuld måde.

Vi vil mødes hver 14. dag, både i den online gruppe og i den fysiske. Det er meget vigtigt, at hvis du melder dig til, at du så er så sikker som du kan være på, at du kan deltage alle otte gange. Vi har i fællesskab et ansvar for, at alle i gruppen bliver healede og for at vi holder vores gruppefelt fast og levende.

Det koster 50 kr. pr. gang at deltage i den online gruppe og 75 kr. pr gang at deltage i den fysiske gruppe. I den fysiske gruppe vil du også få tilbudt NADA-behandling af min mand, David, og vi vil servere lidt te og snacks. Når du melder dig til, vil jeg bede dig betale for alle otte gange på én gang. Det vil sige, at du betaler 400 kr. for den online gruppe og 600 kr. for den fysiske.

I den online gruppe vil vores møde tage omkring 1 time hver gang. I den fysiske gruppe vil vores møde nærme sig de 2 timer.

Grupperne startes op i uge 2 og 3 i 2021.

Den fysiske gruppe vil have opstart tirsdag d. 12. januar kl. 19 her i mit hjem på Djursland.

Den online gruppe vil have opstart torsdag d. 21. januar kl. 19.

Vi mødes som sagt 8 gange i alt, og jeg sender datoerne til dig og yderligere information ved tilmelding.

Jeg er meget interesseret, i at undersøge healingfeltet i fællesskab med andre. Det er sådan, at hvis vi vil heale jorden og energifeltet omkring os allesammen, så er der kun et sted at starte, og det er i os selv. Lad os lave nogle trygge grupper, hvor det er muligt at arbejde direkte og dedikeret med energien. Så vi løfter vores egen vibration og hinandens. På den måde kan vi også meget nemmere gå ud og løfte den i verden omkring os. 

Skriv til mig på anjadalby@gmail.com hvis du vil meldes til eller hvis du bare er interesseret i at høre mere. Du må også meget gerne skrive til mig, hvis tidspunkterne ikke passer dig, men du stadig gerne vil være med. Måske er det muligt at lave flere grupper, alt efter hvor mange der er interesserede i denne type arbejde.

For mit eget vedkommende, så vil jeg elske at få lov til at starte et nyt år ved aktivt at tage del i healing af andre og af mig selv. Jeg har ingen tvivl i mig om, at det her arbejde virker. Jeg vil bare meget gerne ‘bevise’ og erfare det endnu mere, sammen med dem af jer, der også har interesse i healingfeltet.

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvornår de nye healinggrupper starter op, så kan jeg anbefale dig at skrive dig op til mit nyhedsbrev eller skrive direkte til mig på anja@anjadalby.dk

 

4 Comments

 1. Marianne Selvig
  21. december 2020 / 22:02

  Kære Anja
  Jeg vil meget gerne deltage, men har netop tilmeldt mig et andet online arrangement med en cirkel, og heg ved at jeg ikke vil kunne gave fuld fokus på begge.

  Er der en chance for at du lave nye (flere) grupper i løbet af foråret?
  De bedste hilsner
  Marianne Selvig/Stjernevrimmel

  • Anja Dalby
   Forfatter
   22. december 2020 / 18:14

   Kære Marianne

   Dejligt at du har lyst til at være med! Det er jeg glad for.

   Ja, jeg er ret sikker på at jeg vil lave flere grupper igen længere henne i foråret. Der er allerede venteliste til de to grupper jeg har lavet nu, så det lader til at interessen for det her arbejde er til stede. Hvis du holder øje med mit nyhedsbrev, så skriver jeg der, når jeg åbner op for flere grupper.

   Rigtig glædelig jul og godt nytår,

   Kærlig hilsen

   Anja

 2. Ulla Kaspersen
  21. december 2020 / 12:12

  Kære Anja,

  Hvis der stadig er plads, vil jeg gerne deltage i forløbet, hvor vi mødes fysisk.

  Bedste hilsener og god jul,
  Ulla Kaspersen

  • Anja Dalby
   Forfatter
   21. december 2020 / 13:36

   Kære Ulla

   Mange tak for din tilmelding, jeg har sendt dig en mail.

   Rigtig god jul til dig og dine.

   Mange kærlige hilsner

   Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.