Hakuna mafuckit

Når jeg laver læsninger så møder jeg den person du virkelig er. Jeg møder den enorme kraft du er, den uendelige mængde kærlighed og styrke du indeholder. Jeg ser dig, sådan som du virkelig er, inderst inde. De første mange gange jeg lavede læsninger, blev jeg helt blæst væk af den styrke. Jeg kom til at græde af ydmyghed og benovelse over, at få lov til at møde den store Guddommelige energi vi allesammen er en del af og indeholder. Jeg græd fordi når vi møder noget der er så gigantisk, at det overvælder os i hele vores væsen, så er det ligesom at komme hjem, helt hjem i sig selv.

Jeg græder ikke længere når jeg laver læsninger, men jeg bliver stadig meget ydmyg over at få lov til at møde det vi virkelig indeholder, inde bag alle vores tanker og idéer om hvem vi er.

I læsningerne møder jeg nogle gange en energi, som bedst kan beskrives som en krigerenergi. Det er ikke altid jeg ser et konkret billede af en kriger, nogle gange ser jeg dyr, elementer eller mange andre forskellige væsner, som repræsenterer krigeren i den jeg læser.

Forestil dig energien fra en gammeldags samurai kriger. En kriger der går alene, men ikke i ensomhed, i styrke. En kriger der går sin egen vej, den vej der er rigtig for den person. En kriger der følger sit hjerte, som er omsorgsfuld uden at være medlidende og stærk uden at være hård. En person der ved hvornår det er tid til at rykke frem og hvornår det er tid til at trække sig. Som ved hvornår man skal sætte foden ned og sige stop og hvornår man skal give efter og give los. Ikke så meget overfor alle andre, som i virkeligheden mest overfor ens eget ego.

Den energi, den enorme styrke, den sætter jeg dig i kontakt med i en læsning. Jeg giver redskaber til hvordan du kan arbejde videre, så du kan fortsætte med at styrke den energi i dig.

Den energi der indeholder det bedste af elementerne. Som indeholder passionen fra ilden, uden at behøve gå ud i vreden som ilden også indeholder. Som indeholder idéerne og visionerne fra luften, uden at man behøver gå ud i tankespindet som luften også har i sig. Som indeholder roen fra jorden, uden at man af den grund behøver blive tung og dorsk. Som har kontakten til følelserne via vandet, uden at man behøver dykke helt ned og lade sig overmande af dem.

Krigerenergien indeholder alle elementerne og naturligvis også det 5. element, æter, ånd eller sjæl. Jeg ser det som en samling af elementerne, en manifestation af dem, som så manifesterer sig i det ypperste, vores sjæl, der viser vejen og fortæller hvad det er vi skal arbejde med og hvor vi skal gå hen for at gøre det.

Der er mange som er nervøse inden de skal modtage en læsning, ikke kun fra mig, men i det hele taget. Det er kun egoet der er nervøst, for det ved, at nu er der ikke mulighed for mere bluf. Hvis det er en dygtig person der laver læsningen, så bliver der nemlig set ind bag ved egoet, derinde hvor der står en kriger og venter. En kriger der siger: Hakuna Mafuckit til egoet, som ikke gider høre flere offerhistorier og den energi får alle egoets forsvarsmekanismer til at forsvinde som dug for solen.

Det er et meget smukt øjeblik, når egoet slipper og overgiver sig til det Guddommelige. For så kan vi virkelig rykke som mennesker. Så står vi helt nøgne, uden skjolde, i vores fantastiske lys og stråler alt vores kraft ud i verden. Det er der jeg hjælper mennesker hen, i det lys, i den kraft. Og jeg takker og takker og takker, for at jeg må være med til at minde mennesker om, hvor storslåede og kraftfulde de i virkeligheden er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM