Håb

Grunden til at der er så forholdsvis stille her på bloggen, er at alle de ord jeg har i mig, de bliver skrevet ud i kurset Den Stille Vej. Det er en stor fornøjelse for mig at skrive det kursus og jeg nyder virkelig at skrive alle de energi-øvelser ned, som jeg har lært igennem alle mine år med spirituelt arbejde. Derudover er der Brevkasse-svarene der skal hentes og de almindelige læsninger jeg laver, men noget har presset sig på i et stykke tid, noget der gerne vil formuleres og vil ud.

Det drejer sig om håb. Det er sådan at når man tapper ind i den kollektive energi på jorden, så har det længe set ret sort ud. Det er nok ikke nogen hemmelighed for nogen, at energien her på jorden har været præget af en følelse af håbløshed og en generel frustration over tingenes tilstand i al almindelighed. Uanset hvad man mener der er på spil her, om det er mørke kræfter, den ene procent af magtfulde mennesker der ofte bliver nævnt, om det er fordi det hele er en drøm, en illusion, så har de fleste der kan mærke energier, følt en træthed, en følelse af håbløshed slet og ret.

Sådan har jeg også haft det, i rigtig mange år. Så mange år, at da jeg for en måneds tid siden, lige pludselig bliver overstrømmet af en følelse af at der er håb for os mennesker, så blev jeg mistænksom og bestemte mig for at vente med at sige det til nogen, før jeg havde undersøgt nærmere hvad det var det drejede sig om. Om det bare var i mig, i mit liv, at jeg fik denne følelse ind.

Jeg fik ganske enkelt en følelse, af at alt er som det skal være. Det kan lyde enormt banalt og mange vil måske tænke at det vidste de godt. Men for mig var det et stort skift. Fra at tænke at dem der arbejder for lyset, er i kamp mod dem der har andre agendaer for livet her, så følte jeg pludselig virkelig tydeligt hvordan det vi indeholder, er det vi ser.

I virkeligheden er det ligegyldigt hvad der sker her på jorden. Om det hele er en illusion, om vi er her for at lære eller for at blive straffet, om det er mørke kræfter der styrer tingene eller de lyse. Hvis du har arbejdet med spiritualitet eller selvudvikling i et stykke tid, så har du sikkert din egen mening om hvad meningen med livet her er. Det skift der skete i mig som person, handler om at jeg så tydeligt så, hvordan vi virkelig skaber alt selv. Og at vi kan vælge hele tiden. Vi kan vælge at tro på vores ego og vores frygt og mærke det mørke der er på spil her, eller vi kan tro på vores lys, på Det Guddommelige og mærke hvor vidunderligt det er bare at være i live. I virkeligheden kan ingen af os med sikkerhed vide hvad der sker og hvorfor vi er her. Uanset hvor meget vi kan se de andre lag af vores verden, så er det ikke til at vide om de lag også er en illusion eller om de er ægte nok.

Personligt har jeg længe været tilbøjelig til at tro at denne her verden er noget der ligner et hologram. For jeg ser ting smelte, ting flimrer, zapper ligesom ud og ind af den her virkelighed. Jeg ser andre tider samtidig med denne her, bygninger der ikke hører til her, mennesker, dyr, andre væsner. Og jeg har tænkt at alt er tilstede på samme tid. Alle tider eksisterer parallelt og vi kan se dem hvis vi åbner os for dem og nogle er kendt for at rejse i de her andre universer, som altså er lige her, samtidig med det vi kender som virkeligheden. Alt det ser jeg og har gjort det længe, uden at have indtaget andet end kaffe…

Når man ser ting på den måde som jeg ser dem, så ser man også mørket. For der er mørke, det er ikke til at komme udenom. Der er energier her, som kan skræmme livet af de fleste hvis de så dem, det er ikke fordi jeg vil give det mørke yderligere energi ved at skrive om det her, men det nytter heller ikke noget at lukke øjnene for det. Det skift der er sket i mig, handler om at fra at jeg var ret sikker på at mørket på en eller anden måde havde overtaget, at vi virkelig skulle kæmpe for vores lys, så følte jeg pludselig de her enorme bølger af håb. Og kærlighed til alt her. Fra at mørket var noget separat fra mig og os, en kraft udenfor os, så så jeg hvordan mørket bare er os. Der er ikke noget at være bange for. Alt er fuldstændig som det skal være. Det eneste mørke der er her, er vores egen frygt. Og så er det ligesom til at håndtere for mig. For de ting jeg har set i mennesker, de mørke ting man kan se i alle, selv i sig selv, kan næsten virke som om de kommer udefra, som dæmoniske energier der sætter sig fast. I virkeligheden er det fuldstændigt underordnet hvad de er og hvor de kommer fra, det skift jeg følte i mig, gjorde at jeg nu mødte dem med nysgerrighed og åbenhed, i stedet for en følelse af at have lyst til at løbe ud og gemme mig i bjergene.

Følelsen af håb for os her, er ikke til at ignorere. Der sker et kollektivt skift i vores bevidsthed nu, og det er meget naturligt at for at det skift kan ske, så er vi nødt til at se på hvad vi er. Og det har vi set på længe og det vi har set, har givet os følelsen af at det er håbløst og at mørket vil vinde. Vi kan ikke forandre os og bevæge os, før vi ved hvad vi indeholder, det ved vi nu, det har vi set på igennem de sidste par årtier og nu begynder den nye bevægelse. En kollektiv bevægelse, hvor flere og flere vælger at tage ansvar for deres eget liv og lykke. Hvor vi ikke længere lader os lulle ind i falsk frygt der kommer fra egoet, det føles altså som om at flere og flere vågner op til at lade deres sjæl bestemme og lader deres ego være noget de har og ikke noget de er.

Det her håb smitter. Præcis som mørket gør det. Men håbet er så meget stærkere fordi vores sjæl er så meget større og mere kraftfuld end vores ego er det, så de mindste glimt af håb for os, udsender bølger af håbefulde vibrationer igennem os alle og de vibrationer betyder altså at flere og flere vågner op til det her skift.

Det hele er meget spændende og jeg kunne skrive så meget mere om det, men det må blive en anden dag, for at dette indlæg ikke skal blive for langt. Hvis du har lyst, så vil jeg meget gerne høre hvad du føler, om du har fornemmet det samme som mig eller om din virkelighed er en anden. Det er meget interessant hvordan vi energetisk hænger sammen og det er noget jeg aldrig bliver træt af at undersøge og gå på opdagelse i.

Uanset hvad der sker, så er livet lige NU. Som i NU! Så nyd det. Dans din glæde ud, skrål din kraft ud og vær tilstede med alt hvad du kan, i den her forunderlige magiske verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.