Gør tvivlen til din ven

Tvivl er et fantastisk redskab til at finde ud af hvad det egentligt er der er vigtigt for os i livet og vi kan bruge tvivlen meget konkret til at mærke ind i situationer, for at undersøge om vi er på rette vej.

Mennesker som er meget luftige, kender helt sikkert alt til at kunne drive sig selv til vanvid med tvivl. Man kan vende tingene på hundrede forskellige måder i sit hoved og helt miste overblikket og sig selv i alle tankerne. Mennesker som er mere jordbundne har nemmere ved at mærke, at det her er en reel tvivl, det er fordi der er noget her jeg skal være opmærksom på.

Lær din tvivl at kende. Det er okay at tvivle, også at tvivle på alt. Det viser bare at vi er tænkende og reflekterende væsner. Tvivlen er faktisk din ven. Men noget tvivl, den tvivl der holder os vågne om natten, den tvivl der giver os ondt i maven, det er bedst hvis vi bremser den hurtigst muligt. Den får os bare til at spinne ud af kontrol, væk fra vores kerne og vi kan ikke længere mærke hvad det faktisk var, der var vigtigt for os.

Hvis du tvivler, så bevæg dig langsomt fremad og mærk hele tiden om det her er okay. En god måde at gøre det på, er hele tiden at have kontakt til dit solar plexus punkt i maven. Hvis du er øm der, hvis der er uro eller det føles som om du har fået et slag der, så vær varsom og hold øjne og ører åbne. Lad være med at narre dig selv, fordi dit ego synes noget er en god idé. Hvis du er i ægte tvivl og hvis dit solar plexus er uroligt, så lyt mest på det.

Hvis der lige nu i dit liv er noget du er meget i tvivl om hvad du skal gøre ved, så mærk ind i de ting du er sikker på. Mærk ind i de ting du elsker. Der er ting i vores allesammens liv hvor det hele bare flyder og føles som en leg. Det kan være helt simple ting, som at du elsker at lave mad, strikke, skrive, være sammen med dine børn, arbejde i haven. Ting du gør, fordi du ikke kan lade være. Ting der er drevet af ægte lyst og hjerte og ikke andet. Mærk hvordan det føles helt ind i dig selv. Mærk glæden og roen i det. Mærk så derefter ind i det du er i tvivl om. Er det dit forhold til din partner, din fremtid, dit job, en anden slags beslutning du skal tage. Hvordan føles det, når du nu lige har mærket hvordan ægte glæde føles?

Hvis du er tvivl om der er nogen eller noget du elsker, så gør du det nok ikke. Det vil du tydeligt kunne mærke når du har mærket hvordan den ægte kærlighed føles, den kærlighed du føler til dine børn, din passion, det du gør, fordi du ikke kan lade være.

Bevæg dig væk fra dem eller det, som giver dig en følelse af ikke at være god nok som den du er. Dem der kræver at du ændrer dig for at fortjene deres kærlighed. Det er ikke fordi vi ikke skal se på os selv, hvis du har læst med her i et stykke tid, så vil du vide at jeg i den grad går ind for at vi skal rydde op i os selv konstant. Men der er forskel på om du skal gå meget på kompromis med den du er som person, eller om vi bliver bedt om at se på emner i egoet som måske ikke altid er lige charmerende.

Når noget er ægte og godt, så er det nemt. Hvis du konstant skal kæmpe og går rundt med tvivl og ondt i maven, så er det nok fordi det falsk for dig. Vi kan nemt komplicere tingene alt for meget, ved at forvirre os selv med for og imod tanker. Lær dig selv rigtig godt at kende og gå ikke på kompromis med den du virkelig er inderst inde.

Vær ikke bange for forandringer. Bliv ikke i noget du tvivler på er godt, fordi du forveksler egoets komfort, med din sjæls mission. Lige på den anden side venter lykken og den ægte kærlighed. Gør tvivlen til din ven og lad den guide dig derhen hvor du får lov til at stråle mest muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.