Flow, Medvind og Andre Goder

Der er nogle ord indenfor verdenen af spiritualitet og selvudvikling, som nogle gange bliver til nogle ret klistrede floskler. Jeg kan godt selv få ret meget fnidder af de ord, de ord som på en eller anden måde har mistet deres oprindelige mening i den store New Age sødsuppe. Sådan er det bl.a. med ordet Flow.

Meningen med Flow er god nok. Men ordet er desværre blevet sukret ind i en lyserød, supersød, candyfloss agtig masse, som det nærmest kun er New Age bevægelsen der mestrer. Det kan være svært at få andre udenfor New Age til at høre hvad Flow virkelig drejer sig om, fordi de allerede på forhånd har fået tics af selve ordet, på grund af de billeder der dukker op for deres indre blik af bare fødder, krystaller, fjer i håret, enhjørninge, Inspirational Quotes o.s.v.

Men prøv nu at høre her; vi kan også kalde Flow for Medvind. For begrebet Flow er altså godt nok og er ligeså virkeligt som det tastatur jeg sidder og skriver på lige nu, måske endda mere. Det er et vigtigt begreb at forstå, som ikke skal forkastes, bare fordi det måske er blevet lidt for vammelt og New Agey.

Når du får mere ro i dig selv, og det er altså det du får når du får dysset egoet ned, så skaber du et helt andet energifelt omkring dig, end det felt som er præget af egoets tanker og følelser. Det rolige energifelt tiltrækker det, som vi kan kalde for Medvind.

Medvind er som ordet så fint siger, når tingene bare går din vej. Det er vinden i ryggen på dig, en kraft der ikke bare skubber dig frem, men også sørger for at lede dig derhen hvor du skal være. Der hvor gaverne er og altså ikke de mere kyniske forklædte gaver, dem hvor vi skal arbejde med at vælge at se dem som en gave. Nej, de gaver der er nemme at spotte som det de er: Pengepræmien, ham den søde, hende den kære, udviklingsmuligheden, rejsen, inspiration til nye projekter og kraft til at gå i gang med dem. Der er lige så mange eksempler på hvad Medvind gør for os, som der er mennesker her.

Jeg skriver det, så du ved, at når du skaber ro i dit indre og ydre liv, så er det er ikke kun så du kan komme ud af den smerte som dit ego formentligt holder dig i nu. Det er også så du kan komme derhen hvor livet bliver magisk. Du vil føle det som om du bliver båret af en usynlig kraft, for når du har fået dit ego under rimelig kontrol, begynder du nemlig at kunne mærke hvad det er du kommer af. Du kommer af det Guddommelige, du ER det Guddommelige og det er en meget anderledes følelse, fra hvordan det er at være i egoet og identificere sig med det. Så energien omkring dig skifter. Når du føler dig som en del af den giga kraft der er her i universet, så garanterer jeg dig, at du får så meget Medvind, at dine fødder nærmest ikke rører jorden mere.

Når din energi er solid, som den bliver når du kan mærke at du selv er Guddommelig, så er det noget nemmere at blive ledt frem af en Medvind. Hvis din energi er præget af dit ego, så er den flaksende, hullet og samtidig helt ufattelig tung. Så det er noget sværere for Medvinden at få fat i dig.

Alt hvad du skal gøre er at skabe tid i ro og i nærvær med nuet, tid i naturen, spise ordenlig mad og have en vilje af stål, så du kan stoppe dit ego fra at løbe om hjørner med dig og Medvinden vil bære dig ud over dit livs drømme stepper, med en fart der får Usain Bolt til at virke sløv i betrækket.

Jeg lover at vinke til dine fodsåler, hvis du drøner forbi min vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.