Fjollet hat, lyssværd og kappe

Jeg ved godt jeg bliver ved med at skrive det her, men ansvaret for dit liv er dit. Det er så vigtigt at forstå på et dybt plan. Det er så vigtigt at forstå at vi ikke kan skyde skylden på andre, hverken vores barndom, vores ungdom eller de mennesker vi omgiver os med nu.

Selvom mange har haft oplevelser de ikke selv har været skyld i, har været udsat for ting, oplevet dybt ubehagelige episoder som har formet dem som mennesker, så er det vores ansvar hvordan vi håndterer de ting i os selv i dag.

Der er en energi man kan tappe ind i, jeg kalder den for kriger-energien, den energi hjælper en op af sofaen. Den energi hjælper en ud af offer-rollen og af at det faktisk er lidt synd for en. At øve taknemmelighed dagligt, hjælper rigtig meget på følelsen af at livet er uretfærdigt. For at få lidt ekstra spark på, så kan man arbejde med kriger-energien samtidig.

Nogle mennesker har rigtig meget ild i dem. For dem vil kriger-energien ikke være fremmed. De mennesker som er mest luft, vand eller jord, kan have brug for at arbejde mere koncentreret for at vække ilden i dem. På samme måde som mennesker som mig, som er meget ild, kan have brug for at integrere de andre elementer, så der kommer balance i tingene.

Når jeg laver læsninger, så fortæller jeg altid i hvilket eller hvilke af elementerne, der er mest kraft. Og hvordan man kan arbejde med at få mere af dem, der ikke er så meget af. Det er en letforståelig måde at arbejde med selvudvikling på og et nemt redskab til at skabe mere forståelse og accept af hvem man er og hvilke vilkår man har. Ikke som en undskyldning, men til at skabe forståelse.

Kriger-energien, hjælper os til at tage ansvaret for os selv og rykke på det vi gerne vil i livet. Krigeren ligger ikke på sofaen og hulker ned i vingummierne over hvor uretfærdigt livet har behandlet os. Krigeren handler. Krigeren ved hvornår det er tid til at udvide og hvornår det er tid til at trække sig sammen og reflektere over livet. Krigeren ser livet som en hellig rejse, som ingen, ikke engang krigerens eget ego, får lov til at sabotere med mistillid til hvor grandios vores rejse er her.

Krigeren ser lidelse som et vilkår, en mulighed for udvikling og står ikke med knyttede næver og råber: HVORFOR MIG??? til himlen. Det er egoet som bestemmer hvornår noget er lidelse eller glæde. Krigeren ser det hele som omstændigheder det må lære af og være i, på den mest kraftfulde og graciøse måde muligt.

Hvis dit ego insisterer på at det ikke er dit ansvar, at dit liv ikke er i dine hænder, så tag en fjollet hat på (se foto øverst), find et af ungernes lyssværd og vikl et lagen rundt om halsen som kappe.

Gå sådan rundt til dit ego har forstået at du ikke gider mere pis fra det. Til det holder op med at krympe sig over hvor pinlig du er, til det har forstået at du bestemmer og det du bestemmer, er at du vil ære dit liv. At du vil se det som den mest storslåede rejse, at du vil bevæge dig i det med kraft, ro og en beslutsomhed som ville få Djengis Kahn til at krympe sig. At du tager dig selv alvorligt, dine længsler, idéer og åbenbaringer. At du ved at tiden her ikke er ubegrænset og du vil sætte alt din ild ind på at vokse, lære og elske mest muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.