Et kylling kostume

Stuart Wilde har et fremragende forslag, til hvordan du kan arbejde med dit ego. Forslaget går i al sin enkelhed ud på, at hoppe i et kylling kostume og så ellers gøre de ting du normalt ville gøre:

Aflevere børn, gå på arbejde, handle ind, hente børn, tage til møde i grundejerforeningen, gå til yoga, badminton, en tur i skoven, spise middag med dine forretningsforbindelser. Alt det du normalt ville gøre. Bare lade som ingenting. Sidde bag skranken i banken og ekspedere kunder. Tale med din datters klasselærer når du henter hende i skolen. Gå tur med din hund når du kommer hjem.

Det er godt for dit ego af følgende grunde; Egoet tror det er det vigtigste i hele verden og er af den overbevisning at det skal tages meget alvorligt. At andre skal tie når det taler. At det har ret i det det mener og hvis nogen finder på at grine af det, så dør det en lille smule af flovhed. Det er lige præcis den lille smule flovheds-død i egoet der er rigtig god, hvis vi ønsker at udvikle os som mennesker.

Nu hvor vi nemlig alligevel er i tiden omkring fastelavn, så tænkte jeg at jeg lige ville nævne denne kylling kostume øvelse. Du kan selvfølgelig lave den med alle de typer kostumer du måtte ønske dig. Men vælg et outfit, hvor du hverken ser sexet eller sej ud. Hvis du ser lækker ud som catwoman eller Conan the Barbarian, så har du bare ladet dit ego vinde endnu en sejr. En kylling er for det meste ikke særlig lækker, derfor er lige præcis det kostume så særligt smart for egoet.

Øvelsen skal naturligvis ikke kun laves til udklædningsfesten på arbejdet eller til slåen-af-tønden i dit barns daginstitution. Det der er tricket er selvfølgelig, at tage kostumet på igennem hele dagen og lade som om intet er anderledes og når nogen så spørger dig, hvorfor du er har et kylling kostume på, så siger du bare: “Hvad for en kylling? Jeg er evig, udødelig, uendelig og universel. Hvad mener du med “kylling”?” Og så går du tilbage til dit arbejde, som om intet er hændt.

Jeg lover dig at den her øvelse gør underværker for dit ego, du tager kvantespring i din sjælelige udvikling når du laver den. Dit ego får ikke et ben til jorden og det tager det lang tid at komme til hægterne igen, efter en dag som kylling. God fornøjelse!

Et kylling kostume

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.