Erfaringer

Mange bevæger sig igennem livet som om de jager. De jager erfaringer, for jo flere jo bedre. Jo mere bredspektret og vildere, jo mere tosset og jo flere umulige situationer jo bedre er det næsten, fordi alt jo i sidste ende bare er erfaringer, der findes ikke gode eller dårlige.

Hvilket også er sandt. Der findes det der er, der findes ikke godt eller dårligt. Men vi har et ansvar overfor os selv, vi har et ansvar for at passe på os selv. Nogle lever deres liv som om de er børn på 3 år der får lov til at kaste sig ud fra klipper. De tager ikke vare på dem, de tænker ikke at de først skal lære om tyngdekraft og faldskærme. De kaster sig ind i forhold, jobs, relationer og situationer, hvor de overhører både deres helt basale fornuft, men værst af alt deres hjerte.

Selvom det er en vigtig del af vores spirituelle rejse at lære at være taknemmelige for alt hvad der er hændt os i dette liv, fordi det er meget vigtigt at lære, at vi selv kan vende trælse situationer til noget positivt og blive stærkere af dem, så er der overhovedet ingen grund til at blive ved med at gentage en erfaring der gjorde ondt.

Det er meningen vi skal lære, ikke gentage. Det er meningen vi skal blive klogere, så kloge og vise at vi kommer til at leve et liv i flow, i latter, lykke og kærlighed. Det er ikke meningen vi skal blive ved med at gå ind i White Pride klubben og råbe: Black Power med en knyttet næve i hånden. Vi skal naturligvis vide at en gang er nok at gøre sig den erfaring (hvis den altså overhovedet er nødvendig), der er ingen grund til at blive ved med at stille sig op og knalde hovedet mod stenen og vente på at den knækker. Den knækker ikke, det gør hovedet til sidst.

Du har sikkert allerede nu i dit liv, samlet dig nok erfaringer til at øve taknemmelighed over “interessante” oplevelser fra nu af og resten af dine dage. Der er bestemt ingen grund til at blive ved.

Værn om dig selv. Gør de ting der er gode for dig. Jeg kan blive ved med at sige det i en uendelighed, men husk nu at passe på dig selv som om du er et lille barn du gerne vil skåne fra klippen. Skån dig selv fra tossede situationer hvor du ikke kan komme ud uden knubs. Skån dig selv fra mennesker som ikke elsker dig som den du er. Skån dig selv fra den del af dig selv som ikke tager dig alvorligt, som ikke tror på dit lys, på din kreativitet, på det unikke i dig selv.

Lær at genkende den del af dig som ikke synes du er helt vidunderlig, sæt den del over i hjørnet og drik te, mens du går til salsa i bare tæer eller maler vægmalerier med fingrene. Mærk din kraft, bestem dig for at fra nu af vil du kun samle på erfaringer der bygger dig op, som giver dig kærligheden tilbage til dig selv, du behøver ikke flere emner at øve “taknemmelighed i yderste konsekvens” på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.