Er det virkeligt?

I foråret blev jeg kontaktet af fotograf Anne Dyhr. Jeg blev bedt om jeg ville se clairvoyant på fotografier som Anne havde taget i Berlin året før.

Det var en virkelig spændende opgave. Jeg lavede først en læsning på Anne som person og dernæst på hver af de 12 fotografier hun havde taget.

Anne har arbejdet med fotografierne som bliver udstillet på den måde, at hun selv er dykket ned i dem og har skrabet i overfladen. Hun har fundet ind i andre lag af de oprindelige fotografier hun tog i Berlin sidste efterår, har bearbejdet dem og det er der kommet nogle virkelig fine billeder ud af. Alt sammen en undersøgelse af hvad er virkeligt.

Læsningerne jeg lavede på fotografierne er blevet brudt op, så de fremstår som fragmenter af den virkelighed jeg som clairvoyant gengav overfor Anne. Ligesom Annes fotografier altså også selv er blevet undersøgt og nu er mere abstrakte end de oprindelige konkrete fotos fra Berlin.

I dag er der fernisering på udstillingen mellem 16-17 på Godsbanen, Skovgaardsgade 3F i Aarhus. Rummet hvor udstillingen er, hedder Mellemrummet og er på første sal, når man går ind af den gamle store indgang ud til Skovgaardsgade.

Du er meget velkommen til at kigge forbi rummet indtil d. 14. okt. 2016 hvor udstillingen løber til og se hvordan et samarbejde mellem en fotograf og en clairvoyant tager sig ud.

Læs hvad jeg også har skrevet om udstillingen her.

Foto og tekst fra udstillingen:

anne

jeg spørger; hvorfor
tavshed
blæser
fuglene kvidrer, luften er frisk
du gemmer dig
kommer aldrig ind under overfladen
skaber en version af verden
men
ikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.