En hemmelighed

Vil du høre en hemmelighed? Jeg er faktisk ligeglad med hvordan du bruger dit liv, så længe du er fri. Så længe du føler dig fri af egoets restriktioner, af samfundets, familiens, de programmeringer vi har fået med os, alle mulige og umulige steder fra. Hvis du bare er fri, så er det lige meget for mig om du bruger dit liv i en skov eller en bank.

Det er mit eneste sande ønske for andre og for mig selv. Det er at turde leve et liv, fuldstændigt og præcist som vi har lyst til. Om det så er fordi vi virkelig ønsker en million gæld og vil bruge resten af vores liv på at betale af på mursten, eller om det er fordi vi helst vil starte en undergrundsbevægelse og flytte i et tomt kloak system. Det er lige meget. Bare vi gør det som får vores hjerter til at synge af glæde, bare vi gør det som får vores lys til at stråle allermest.

Når vi er helt fri, så ved jeg at vi altid vælger det kærligste. Det er netop når vi ikke er fri, at vi vælger det frygtsomme. Frihed er at følge sit hjerte, sin sjæls kalden, altid, uanset hvad man kan høre den sige. Frihed er at have set så meget på sit eget lort, at man ikke længere er underlagt det, men kan arbejde med det og bruge det som en styrke. Frihed er at turde vælge, altid, hvad der gør en selv glad, uanset hvilke normer og programmeringer man er vokset op med i denne verden.

Det er ikke svært at have meninger om hvordan andre og ikke mindst en selv burde leve deres liv. Der er ligeså mange meninger om hvad det gode liv er, som der er egoer på planeten. Hvis vi stoppede med at have meninger og kun koncentrerede os om at lytte på hvad vores eget hjerte siger, så er det min overbevisning at alt det vi kalder for problemer og kriser, også på verdensplan, ville gå væk med et snuptag.

Hvis alle mennesker, på hele jorden, gjorde lige det, lige nu, som ville være allerbedst for deres egen spirituelle udvikling, hvis alle mennesker turde vælge helt frit, turde vælge ud af kærlighed til sig selv og ikke af frygt for fordømmelse, så ville alt vores lidelse forsvinde.

Hvis vi gør os klart at vi som udgangspunkt ikke er frie i vores menneskelige form, at der er milliarder af regler vi er underlagt her, hvis vi forstår at frihed ikke er at kunne vælge en flæskesteg til 10 kr eller en til 50 kr, men at frihed er i vores hjerter, at frihed aldrig kan være udenfor os selv, så har vi bevæget os langt allerede. Hvis vi bevæger os væk fra at frihed er noget andre skal give os, vores relationer, vores systemer, vores samfund, hvis vi forstår at sand frihed kun findes der hvor vi mærker i os selv, hvad der er sandt for os at gøre, at ægte frihed er at turde tage det valg, uanset frygt i os selv og fra omgivelserne, så har vores sjæl taget et kvantespring i sin udvikling.

Hvem vil du gerne være og hvem er du? Er der overensstemmelse mellem de to svar? Hvis ikke, så undersøg i dig selv hvordan du kommer videre. Lad for alt i verden være med at være en person og leve et liv du ikke har lyst til, fordi du er bange for hvad frihed ville betyde for dig. Så mærk efter, hvad er frihed for dig?

Lad endelig være med at bruge energi på at ærgre dig over at vi i bund og grund er i en form for fængsel her, bevæg dig væk fra den vrede, brug din energi på at lære dig selv at kende helt ned i de mørke dybder og op i de lyse højder. De love og restriktioner vi er underlagt her i verdenen er kun et billede på alle de love og restriktioner vi underlægger os selv. Hvis du virkelig ønsker forandringer og en revolution, så start i dig selv, start en frihedsbevægelse i dit indre, klø på som om det gjaldt dit liv. Det her er din største mærkesag. Alt udenfor dig er bare en distraktion skabt af dit ego, for at holde dig fra din sande vej. Du ER fri! Løb nu ud og leg i verden med den viden i dit hjerte…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.