En guide udi venlighed overfor dig selv

Jeg prøver hele tiden, at træffe venlige valg overfor mig selv. Som regel opdager jeg, at ægte venlighed, er det modsatte af hvad egoet vil have. Prøv at læse indlægget herunder og undersøg så i dig selv, hvornår du gør det modsatte af det jeg beskriver her og se så, hvordan det bare sandsynligvis bare er egoet og ikke andet.

Det gør det meget nemmere, at vælge venligheden overfor os selv i alle tilfælde. Når vi ser at det kun er egoet som kan finde på at vælge anderledes end venligt.

Det er venligt overfor mig selv, at motionere. Det er venligt at spise sundt. Det er venligt at holde min sengetid. Det er venligt at drikke masser af vand. Det er venligt, at passe på min krop og mit sind.

Det er venligt overfor mig selv, at gøre mit hus rent. At rydde op. Det er venligt at vaske tøj. At gøre det hyggeligt og rart at være i mit hjem.

Det er venligt, at gøre ting jeg elsker. At opholde mig i naturen. At meditere. At tegne. At høre musik. At grine. At se venner og familie.

Venligheden i grænser

Det er venligt overfor mig selv, at mærke hvad jeg har lyst til og formulere min lyst til andre. Det er venligt, at respektere den jeg er og hvad jeg indeholder. Det er venligt overfor mig selv, at udtrykke mine ønsker og behov klart og tydeligt. Det er i særdeleshed venligt overfor andre, at jeg er klar og tydelig overfor dem.

Det er venligt, at tage hensyn til mig selv først. Det er venligt, at vise andre, at det er muligt at være mig og udtrykke det eller den jeg er, uden at det behøver gå ud over dem. At jeg kan være mig og de kan være dem og at der ikke behøver opstå krig af den grund. At vi alle kan være dem vi er, så længe vi er det ud af venlighed til os selv.

Det er venligt overfor mig selv, at arbejde. At tjene penge så jeg kan betale mine regninger. Så jeg har et sted at bo og mad at spise.

Det er venligt at styre mit forbrug. Så jeg har penge på kontoen sidst på måneden. Så jeg slipper, for at bekymre mig om økonomi. En bekymring som aldrig føles særligt venlig overfor mig selv. Det er venligt, ikke at skabe gæld lige nu, som ikke vil føles venligt, at skulle betale af i fremtiden.

Det er venligt at elske andre

Det er venligt overfor mig selv, at elske andre. Det føles fantastisk i mig, at elske andre mennesker og at få lov til at vise det med knus og kram og kys, omsorg og nærvær.

Det er venligt overfor mig selv at rydde op i relationer, hvor der er ting der hænger og trænger til at blive tilgivet og sat fri. Det gør at jeg sover roligere om natten og slipper for pludselige sug i maven af skyld eller vrede.

Mit selvudviklings og spiritualitets arbejde er venligt overfor mig selv, fordi det sætter lys på de områder hvor jeg ikke altid er så venlig overfor den jeg er.

Det er venligt at dele komplimenter ud. Det er meget venligt overfor mig selv, at se hvor glade andre bliver, af at blive set med kærlighed.

Det er venligt overfor mig selv, at være venlig. Imødekommende. Kærlig. Overfor alle jeg møder, for det føles helt vidunderligt i mig, at være på den måde.

Det er venligt overfor mig selv, at få ting gjort. At sørge, for at jeg får gjort det jeg gerne vil. Det er venligt, at fuldføre de mål jeg sætter mig. Det er venligt, at tage mine drømme alvorligt og lave planer for hvordan jeg kan udføre dem.

Det er venligt, at jeg mærker hvem jeg er. At jeg tager mig selv seriøst. At jeg mærker hvad det er, der gør mig rigtig glad. Det er venligt, at gå efter det som bringer mig den glæde.

Det er venligt, at være mig. Det er venligt, at mærke alt hvad jeg har med. Alle mine følelser og tanker. Det er venligt, at være med det der er i mig. At være der for mig. At lytte på mig selv og tage vare på mig. Det er venligt at passe på mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.