Egoernes Hall of Fame

Jeg er meget heldig, at omgive mig med venner, veninder og min kæreste, som alle sammen er virkelig interesserede, i at se ærligt på hvad egoet i dem indeholder. Mennesker som er nysgerrige, på at undersøge hvorfor egoet reagerer som det gør. Som gerne vil til bunds, i de til tider rimelige underlige reaktioner der ligger i det.

En veninde skrev forleden en sms, om at hun nu havde mere at tilføje til Egoets Hall of Fame. Hun havde en sjov historie om hvordan egoet i hende var gakket lidt ud og den slags historier prøver vi altid at dele med hinanden. At tale om egoet, tager nemlig magten fra det. Når vi taler om det, med humor, varme og venlighed, så slipper egoet stille og rolig sin magtposition.

Det er alt det vi er for flove til at sætte ord på, som i sidste ende kommer til at styre os.

Det bliver til monsteret i skabet som vi står og holder døren for. Ude af stand til at løbe ud og lege og have det sjovt, for vi bruger alt vores energi på at holde det hæslige monster inde. Ingen må opdage at det eksisterer og imens glider livet forbi os. Vi forpasser chancer og fantastiske muligheder, fordi vi skal stå der og holde den dør.

Se monsteret i øjnene

Når vi tør åbne døren og se på det monster som er skabt af skam og skyld i egoet, så kan vi se hvad det er. Det er ikke andet end et væsen der er opstået af manglende kærlighed og tilgivelse overfor os selv og andre. Når vi tør lukke det monster ud, viser det til dem der står os nær, så kan vi se at det monster ingen magt har.

Og så er vi fri. Vi er fri til at bevæge os videre og vi kan tage monsteret med os. Som en lillebror eller søster vi skal passe lidt på. Men som aldrig igen, kan få os til at lade være med at leve et liv, hvor vi er de dejlige lysende mennesker som vi er inderst inde.

Alle er kærlighed. Det kan ikke være anderledes.

Den kærlighed er det essentielt, at kunne have overfor sig selv og egoet også. Se på egoet, se på de monstre du tror du indeholder, se på det hele med varme. Vis det til andre, dem du stoler på og kender godt. Og det du vil møde, er åbenhed og nysgerrighed overfor hvordan dit monster mon ser ud.

Du vil begynde, at se dine monstre med andre øjne, når du opdager at de mennesker du respekterer, de ser på det hæslige du tror du indeholder, med venlighed.

Vær aldrig flov. Vi er alle ens og vi har alle de samme tanker om mindreværd og mangel på kærlighed. Hvis du har lyst til at dele historier om dit ego, men ikke lige ved hvem du kan gøre det med, så er du altid velkommen til at skrive til mig. Egoer er min spidskompetence.

Mit kæmpestore velsignede ego

Jeg har nok selv været så velsignet, at jeg har haft et kæmpestort et med mig fra starten her og den gave giver mig nu muligheden, for at kunne hjælpe andre med deres.

I læsningerne får du ofte også et andet syn på egoet i dig. Der sker meget meget fine ting i de læsninger jeg faciliterer. Som jeg har sagt før, så er det jeg laver i læsningen, at skabe og holde rummet for at det kan lade sig gøre at lave dem. Jeg skriver det ned der udfolder sig, så den bevidste del af dig også er med på hvad der sker. Men ellers sker arbejdet jo i det ubevidste felt og det er også derfor, der er tale om en healing.

Arbejdet sker udenom egoet. Vi er omme og tale om egoet bag dets ryg. Men på en kærlig måde, så vi har tillid til at åbne skabet for det og tage det med ud i lyset og vise verden hvem vi rigtig er. Fantastisk fine smukke bevidstheder, udstyret med egoer, som ikke vil andet end at blive krammet. Bestil dit healende egokram lige her og give dig selv lov til at blive fri af egoets smerte for altid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.