Dyk ned i 2015

For de fleste, så har 2014 været et såkaldt “interessant” år. Nogle vil måske benytte sig af muligheden for at kalde året udfordrende, næsten problematisk eller simpelthen noget lort hvis man er rigtig træt af det. Flere er endda nærmest blevet sparket ind i 2015, her fra de sidste dage af det gamle år, med rigelige af emner at tage fat på. Der har ikke engang været en julepause i ting der skulle ryddes op i.

For det er det det hele handler om. Oprydning. Der er ikke længere tid til dillerdaller og slinger i valsen. Energien de sidste par år, er blevet tættere. Nogle steder er det som om man kan se luften vibrere så pakket af energi er den. Der er en massiv bevægelse i gang som skal fremskynde processen for os. Det er en stor hjælp hvis man vil give slip og lade sig bevæge af den bølge. Hvis man ikke vil det, så kan det føles ret smertefuldt at få den tsunami af forandringer i hovedet.

At have meninger og tanker om hvad der føles bekvemt for os som mennesker, virker nærmest latterligt overfor den energi der bruser ind over os. For det er sådan set ligegyldigt hvad vi mener. Forandringerne kommer til at ske om vi vil det eller ej. Vi kan tage baderingen og snorkel udstyret på, og så ellers stå klar til at dykke ned i bølgen af forandringer når den kommer, eller vi kan lade os blive blæst bagover og slå os rigtig meget. Vi bestemmer selv. Det ene er bare noget mere elegant og graciøst end det andet.

Der er naturligvis en god grund til at vi skal forandre os og rydde op i alt det gamle. Den måde vi har gjort tingene på indtil videre, virker ikke synderligt godt. For nogle få måske, virker det fremragende, men for resten af planeten, alle os andre, dyrene, naturen, er det ikke svært at se at der er noget helt galt.

Hvis vi ikke hver især rydder op i vores eget lort, i vores eget ego, hvis vi ikke hver især bliver voksne og ansvarlige overfor vores liv og vores temmelig storslåede mulighed for et magisk liv her, så bliver det svært at skabe de forandringer der skal til på jorden. Men nu er det så sådan at vi ikke har noget valg længere. Vi kan ikke engang vælge at blive i sofaen og zappe os igennem livet. Bølgen af forandringer bryder alt ned og ingen kan længere vide sig sikre.

Der sker virkelig vilde ting i de flestes liv og det er faktisk ikke ment som noget negativt. For ligeså tit er det ting som vi egentligt betragter som positive ting, men hvor egoet virkelig også bliver testet i sin nye såkaldte “positive” rolle.

Så, vær opmærksom på at holde dig smidig i det nye år. Dyk ned i forandringerne. Hvis du bliver stående helt stiv, så risikerer du at knække. Vær bøjelig og blid og vær ikke bange for at dykke ned i dig selv eller det som livet viser for dig, i sin konstante brusen. Hvis du tør dykke vil du opdage den nye verden der er dernede, fyldt med flow, strømme du bare skal lægge dig i og de mest utrolige eventyr du kan tænke dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.