Du får hvad du føler

Der er tre redskaber til det at manifestere ting i dit liv. Det første er Ordet, som er det svageste. Det næste er Tanken. Det sidste er Følelserne som er stærkest.

Et ord er bare et symbol for noget. Fx ordet blomst, som ikke siger meget om hvilken blomst, hvor den er henne, hvordan den ser ud o.s.v. Hvis vi kun bruger ordet i sin rene form, i vores måde at manifestere noget i vores liv, så kan vi komme til at sidde i rigtig lang tid, og messe bekræftelser ud i luften uden der sker noget som helst. Det talte ord, hvor der ikke er en følelse bag, skaber ikke særlig megen bevægelse i energien omkring os.

Ord i tankerne, kan vi også kun komme et stykke vej med. Men de følelser som tankerne giver, det er faktisk dem der i virkeligheden viser os, hvor vi er i vores liv og dem som vi kan ændre og dermed ændre omstændighederne i vores liv. Det vil sige, at vi kan ændre rigtig meget i vores liv hvis vi får styr på vores tanker.

Alt hvad vi er inderst inde, det bliver spejlet i det ydre. Så lad os sige, at vi har økonomiske problemer. Så er det vigtigt at se på, hvad vores inderste overbevisninger om penge er. Men noget der nok er endnu bedre, er at få styr på er om vi er grådige eller nærige? Og ikke kun når det kommer til kontanter, men i det hele taget. Er du bange for at dele ud af kærlighed, venlighed, omsorg, fordi du tror at så bliver ikke kun din lillefinger hapset, men hele din arm flået af? Har du lært at verden er uvenlig, at det er vigtigt at gemme sig selv, så ingen får øje på hvem du er? Det er også nærighed og småligt, ikke at dele ud af sit lys til verden.

Det er derfor det er så vigtigt at forstå at Verden er Venlig. For når Verden er Venlig, så er der ikke mere at være bange for. Der er ingen grund til at lade være med at være den bedste, mest strålende, funklende version af sig selv.

Når vi føler os trygge, glade, i ro indeni, så er det også det som vores omverden giver os. Tryghed, glæde og ro. Hvis vi er bange, nervøse og ængstelige indeni, så får vi serveret et liv som matcher de følelser.

Sådan som jeg selv har oplevet det, så behøver vi ikke sætte os ned, hvis vi fx gerne vil have styr på et bestemt aspekt af vores liv, lad os sige kærligheden og gå i terapi for at finde ud af hvad det er i os, der blokerer for at tiltrække kærlighed fx i form af en partner. Det der er vigtigt og det der virker, det er at begynde at være et kærligt menneske, både overfor andre, men i allerhøjeste grad overfor sig selv.

Selvfølgelig er der intet galt i at gå i gang med at få alt viklet ud i sig selv fx i terapi, men det kan også ske den anden vej. Når vi begynder at elske, sådan virkelig elske alt i os, så løsner alt det gamle sig, stille og roligt alligevel. Det betyder ikke at der ikke kan være tårer involveret i den proces, men jeg ved af egen erfaring, at noget af det der kan virke uoverskueligt i al selvudviklingsarbejde, er idéen om at vi først skal have haft 10 år i terapi og vendt hver en lille sten i os, før vi overhovedet kan begynde at ønske os lidt flere penge på budgetkontoen. Sådan behøver det ikke være.

Når din energi begynder at matche det du ønsker dig, så vil du få det. Så bestem dig bare nu for at Verden er Venlig. Når Verden er Venlig, så er du det også. Venlige mennesker får endnu mere venlighed og det der kan ligne en mulig udfordring, er i en Venlig Verden altid kun en anden måde at blive klogere på sig selv på.

I en Venlig Verden er der masser af overflod, også til dig. I en Venlig Verden får du hele tiden det du har brug for og du kan nemt ændre kurs og manifestere det du har brug for. I en Venlig Verden er din energi i bevægelse, den er ikke stageneret og tung. For venlighed er en lys, let, rummelig og tilgivende energi, så det er det du vil trække til dig. Lys og Lethed matcher ikke kvaler i forskellige områder i dit liv, så stille og roligt bliver de kvaler sorteret fra. Velkommen til en Venlig Verden.

2 Comments

 1. 4. april 2016 / 07:30

  Venlig Verden .. Jeg sad og blev helt mild, da jeg læste dit indlæg :)

  • Anja Dalby
   Forfatter
   4. april 2016 / 07:44

   Lige præcis Miri, det er det en Venlig Verden gør, den spreder mildhed og det er lige det vi alle sammen har brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.