Don’t Let the Suckers Drag You Down

Ovenstående er en sætning som en af mine tidligere spirituelle lærere bruger. Umiddelbart lyder den sætning måske ikke som Zen i opgraderet version, ikke desto mindre er det en af dem der hænger fast i mig og som jeg næsten dagligt minder mig selv om.

Ligeså nødvendigt det er at se på verden med de kærligste briller vi kan frembringe, ligeså vigtigt er det at lade andres fis være deres og ikke lade det trække os selv ned. Det er bestemt en balancegang at være åben og venlig og samtidig stå med foden i luften, klar til at sætte den ned, når vi oplever noget vi ikke vil være med til. Både når vi oplever egne grænser blive overskredet, men også bare når vi bliver udsat for en energi, vi ikke vil identificeres med.

Pas på dit lys. Gå ikke på kompromis med hvem du er ved at lade dig trække ned på et niveau i en samtale eller opførsel, hvor du tydeligt kan mærke at den her person er du ikke. Hvor du føler dig degraderet, hvor dine værdier bliver gjort til vage kompromiser. Gå din vej fra den slags. Du behøver ikke lave en scene og et kæmpedrama, men gå.

Dit lys, din energi, dit aftryk, er det vigtigste du har. Pas på det som et lille barn. Ligesom du ville holde et lille barn for ørerne i en forsamling af mennesker som sladrer, bagtaler, er fordomsfulde, snæversynede og angste for verden, så hold dig selv for ørerne og gå. Lad dig ikke trække ned af den energi. For trukket ned bliver du. Enten kan du råbe vagt i gevær og gøre et stort nummer ud af at du ikke kan holde et selskabs opførsel ud og på den måde sandsynligvis ende i en konflikt, som skader din egen energi mere end den gavner. Eller du rejser dig op og går, det er meget simpelt.

Vær ærlig omkring hvem du er og hvad du tror på er det gode i livet. Husk det altid. Vælg alt i dit liv på den måde. Løfter det her mig op eller trækker det mig ned? Min mad, min motion, mine venner, min familie, mit supermarked, min spiritualitet. Mærk, mærk, mærk, hele tiden, det er så megavigtigt.

Det der virkede som sandheden i går kan føles helt forkert i dag. Hæng ikke fast i en gammel idé om dig selv fordi det er tryggest. Vær modig, vær dig selv, vær din nye friske energi hver eneste dag. Der er ingen som takker dig for at du lod være med at være den du allerhelst ville være. Bevæg dig, vær smidig, husk stadigvæk at være så kærlig som du kan, men for alt i verden:
Don’t Let the Suckers Drag You Down.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM