Dit Valg

Det er ikke meget vi kan være sikre på. Men der er nogle ting. En ting jeg er sikker på er at vi er sjæle inkarneret i kroppe her på jorden. Hvad vores mission og meningen så er med det, det kan der være mange holdninger til.

En holdning kan være at man er inkarneret her på jorden for at opleve hvad det vil sige at være til stede i en så fysisk verden som det her er. Så man kan få lov at opleve følelser, lidenskab, drifter, kropslighed, religion, politik, magt og begær. At det nærmest er vores pligt at være menneske med alt hvad det indeholder af længsler og udlevelse af hele spektret af følelser. Se endelig ikke på dig selv eller dine skygger. Alt er godt. Og hvis vi bare gentager det nok gange får vi hjernevasket os selv nok til at tro på det og kan gå rundt i en positiv tænknings-sky, hvor vi kun bruger vores energi på at prøve at manifestere et nyt hus med havudsigt. Lidt spild af liv efter min mening, jeg har ganske simpelt svært ved at tro at det skulle være grunden til at man får en inkarnation her.

En anden holdning kan være at man er inkarneret her for at lære at styre sig. For det er uendeligt nemt som menneske at følge fristelserne. Ikke kun de kropslige, det akutte begær efter en hotdog, en Gucci taske, en udløsning af en eller anden slags. Men også de emotionelle fristelser. Falde i fælden med at tale dårligt om andre, komme med vilde ukontrollable vredes udbrud, hyle og skrige når vi ikke får vores vilje. Holdingen her er at man skal lære at komme i ro, lære at styre sit ego, i denne verden hvor vi konstant bliver bombarderet med uro. At det er det som er lektien. At man skal nærme sig det Guddommelige i sig selv, ikke søge det gennem religioner og forskellige avatarer, guruer og spirituelle lærere. At man skal distancere sig fra verdens lidelse via skyggearbejde og spirituelle discipliner. Den sidste holdning er selvfølgelig ikke den mest populære. Jeg kender faktisk ikke så mange der har den holdning. Den er lidt svær at sælge bøger og kurser på.

I min optik er politik og religion det samme. Det er distraktioner der holder os fra at finde kontakten til det Guddommelige i os selv, på lige linje med kageprogrammer, konflikter og frygten for appelsinhud. På søndag er der valg igen i Danmark. Du kan vælge at blive hjemme og meditere og åbne kontakten til det Guddommelige eller du kan deltage og stemme. Du kan også bare pille dig i næsen eller søge efter interiør til dit hjem på nettet. Resultatet er det samme. Det hele er designet til at holde dig fra at se indad og søge opad. Men jeg har valgt. Jeg har valgt det Guddommelige. Distraktioner har jeg nok af i mig selv, jeg behøver ikke at lukke den distraktion ved navn politik ind i mit liv også.

Du er din egen guru, din egen avatar. Du behøver ingen andre mellem dig og det Guddommelige. Jeg har skrevet om masser af teknikker i mine blogs der beskriver hvordan du gør dig bevidst at du er en sjæl og hvordan du åbner døren for kontakten til det Guddommelige. Det er ikke svært. Men det kræver vilje og en evne til at lukke distraktioner ude. Så hvad skal du lave på søndag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM