Det store hittegodskontor

Forleden ringede min søster og spurgte om jeg kunne se hvor Bedstemors ring var. Den gamle smukke med månestenen i. Det min søster mente var, om jeg kunne se hvor ringen lå, med mine clairvoyante evner. Jeg kunne godt se ringen. Den sad nemlig på min finger, min søster havde bare glemt, at hun havde lånt ringen til mig.

Jeg får mange henvendelser fra mennesker som vil høre om jeg kan fortælle dem, hvor deres tabte ting er henne. Efter min bedste overbevisning, så er vi sjæle som er inkarneret i menneskekroppe her. Alt hvad vi har rundt om os, det er ting vi har til låns i den begrænsede tid vi har til rådighed. Vi ejer ikke noget. En sjæl kan ikke eje noget. En sjæl kan samle erfaringer og bevæge sig videre herfra via døden. Det er ikke muligt at tage et særligt smukt arvestykke med sig videre i døden.

Alle ting har en energi og den energi har vi hos os, i den tid vi har tingen. Nogle gange bliver vi færdige med den energi og tingen forsvinder, går i stykker, bliver slidt op. Andre gange er energien færdig med os og skal bevæge sig videre til andre, som har brug for at erfare netop den energi, som den ting indeholder.

Alt hvad du tror du ejer, det er ikke dit. Og hvis du virkelig er besættende i dine følelser overfor de ting du omgiver dig med, så ender dine ting med at eje dig. Du er ikke længere fri til at gøre hvad du vil og hvad din sjæl fortæller dig via din intuition, for du har en masse fysisk bagage du skal afvikle, før du kan tage de skridt din sjæl beder dig om at tage.

Hvis du bruger en masse tid og energi på at sørge over det tabte, så har du mindre energi til at se hvad der så viser sig i stedet for. Hvor stor en lettelse det måske kunne være at nogen brød ind i dit hus og tog alle dine ting ud i universet igen, til omdeling hos andre. For så slipper du selv for at gå og være bekymret for om dit musselmalede stel nu kan holde til teenage-festen, eller om din bil er parkeret i et fredeligt nabolag.

Giv slip på alle dine ting, hvis du ikke har lyst til at gøre det fysisk, så slip det i dine følelser. Dine ting er ikke dine. Dine ting er til låns hos dig, i den tid du er her. Du ejer intet. At tro det, er bare endnu en måde at være programmeret på af samfundet, så du ikke finder på tossede ting som at stikke af til Indien med din familie og en luftmadras.

Hvis vi alle sammen tror på tanken om at vi er det vi ejer, så er det sværere for mennesker at få tanker om frihed, fællesskab og kærlighed i rå mængder. Ved at vi bliver i troen om, at vi kun har en værdi i form af de fysiske ting vi omgiver os med, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at blive ved med at være gode Borgere og skrabe flere ting til os. Men vi skylder ingen noget, vi skylder kun os selv at leve et liv i frihed og i overensstemmelse med vores inderste ønsker, uanset om de kommer på tværs af det som samfundet mener er det, som gode Borgere gør.

Så det jeg som regel svarer på henvendelserne fra mennesker der har mistet en ting, er at de skal være glade for at være lidt lettere nu. Lidt mere fri til bare at være sjæl. At længsler kommer fra egoet. Det er egoet som vil eje. Sjælen vil bare elske og grine. Sig tak for den tid du var så heldig at have tingen til låns hos dig og ønsk tingen en god rejse fremover og må den bringe lykke hos de nye den lander hos. Og nu er det vist tid til at min søster skal have Bedstemors ring tilbage igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.