Det der også sker i en læsning

Da jeg startede på hele denne her rejse med at lave clairvoyancer, så gjorde jeg det både fordi jeg havde fået virkelig mange tegn og beskeder om at det skulle jeg gøre, men også fordi jeg tænkte at det ville være godt selvudviklingsarbejde for mig. I elevtiden til clairvoyant, så skulle jeg gå igennem mange øvelser som ikke var specielt fede for mit ego. Prøv fx selv at danse som dit kraftdyr, på en mark, ved siden af en trafikeret vej, mens der står en ved siden af dig og trommer. Jeg tror godt jeg kan garantere dig, at det kræver noget af dit ego at sluge den kamel.

Men jeg blev ved, ikke fordi jeg ville lave clairvoyancer, men fordi jeg altid har troet på at den eneste vej her i livet, er at få dysset sit ego så meget ned, at man kan høre sjælen. Og jeg vidste at den vej ikke ville være vildt behagelig for egoet, hvis det var det, så ville det være en fælde. Så jeg blev ved, det var både sjovt, helt vildt lærerigt og virkelig godt for mit ego.

Da jeg skulle lave elev-clairvoyancer, så tænkte jeg at det var fint nok, jeg ville lave dem, for at undersøge hvordan det føltes i mig at gøre det. Om mit ego kunne håndtere at jeg nu var sådan en der sad der og sagde ting om aura, andre inkarnationer, skytsengle og kraftdyr. Jeg var fuldt ud overbevist om at det her, det gjorde jeg kun fordi jeg ville arbejde med mit eget ego, ikke fordi det var noget jeg nogensinde ville bruge til noget seriøst.

Stille og roligt, begyndte jeg ikke kun at lytte på dem omkring mig der opmuntrede mig til at lave det her arbejde, men jeg begyndte også at lytte på de åndelige hjælpere jeg nu havde fået tæt kontakt til. Jeg tænkte at det ikke kunne nytte noget at jeg var startet på alt det her, for at få en god kontakt med åndeverdenen og når den så sagde noget som føltes for mærkeligt for mit ego, så ville jeg ikke lytte. Så ville jeg jo være lige vidt. Så jeg gik meget forsigtigt af vejen hertil hvor jeg er i dag og holdt øje med tegn og beskeder om hvor jeg skulle bevæge mig hen.

Grunden til at jeg beskriver den her rejse, er fordi det der sker nu, det havde jeg aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, selvom jeg ved at det foregår og sker for andre. For en ting er, at jeg nu videregiver beskeder fra hjælperne, til dem der beder om en læsning. Men nu begynder jeg at få beretninger fra dem der har modtaget læsningerne, om hvilket skift læsningen har skabt i deres liv.

Jeg har længe set at det der sker i en læsning, ligeså meget er en renselse og healing, som det er at give svar videre til dem der spørger. Men at sige det højt, har jeg ikke gjort. Jeg er selv så jordbunden, at jeg gerne vil se beviser for det der sker og de beviser kommer altså nu. Præcis som da jeg startede med at lave læsninger, for mit eget egoarbejdes skyld og så kunne se og høre på folk, at de fik beskeder der passede og som de kunne bruge til at bevæge sig videre i deres liv med. Det tog jeg som et tegn til at den er god nok, jeg kan godt lave det her arbejde, nu rykker jeg længere ud med det. Nu begynder bekræftelserne på healingen og energiarbejdet altså at komme.

Der begynder altså som sagt at komme tilbagemeldinger fra folk, om hvilket energiskifte læsningen har givet i deres liv og nu bliver det virkelig interessant, synes jeg. At når jeg skaber et rum og kalder hjælperne ind til dem der spørger, så bliver de ikke kun læst, men også healet og gamle ting bliver renset ud i dem. Det betyder helt konkret, at vi får hjælp på måder, vi nok slet ikke kan begribe rigtigt. Selvom vi selv skal gøre meget arbejde og de beskeder der kommer i en læsning også ofte indebærer at vi begynder bevidst at rykke os på nogle områder i vores liv, så er det altså så meget nemmere at gøre det, når vi har fået et skud energi igennem en healing og er blevet en del lettere af den renselse der foregår. Vi står altså ikke samme sted, efter en læsning, som vi gjorde før, nu bare med en masse ting vi skal arbejde med også. Vi er blevet clearet og er i vores energi, meget mere åbne for at arbejde med et skift og har meget mere styrke til at gøre det. Det er jo altså sindssygt smart, stort stort tak til hjælperne som sørger for at det her sker.

Min rolle i det, er altså at jeg kalder hjælperne ind. Både mine egne og de personers som jeg læser. Jeg er ikke aktiv i læsningen, jeg observerer bare det der sker. Jeg gør intet og går ikke selv ind og healer. Men jeg skaber altså som sagt et roligt rum hvor healingen kan foregå og de tilbagemeldinger jeg får nu, nogle er blevet læst for længe siden og beretter nu om det skift der er sket i deres liv efter læsningen, andre kan mærke det bare på et par uger, det synes jeg er fantastisk. Jeg ved jo at det sker, at energiarbejde og healing er sandt, men alligevel bliver jeg dybt benovet over at blive bekræftet i at der er så meget hjælp at hente for os, i de andre verdener. Vi skal bare åbne os selv op for det, eller bede andre om at hjælpe med den åbning.

Tak til alle jer der har modtaget læsninger og som har bekræftet mig i hvor fantastisk universet er og at vi i virkeligheden kun kender til en brøkdel af det der foregår her. Tak fordi I har hjulpet mig på min egen personlige rejse, hvor jeg er gået fra at lave det her arbejde for min egen selvudviklings skyld, til at jeg nu kan se at jeg har fået så meget mere, end jeg bad om til at starte med. Jeg har fået lov til at hjælpe og det er så stort at jeg slet ikke har andre ord for det end tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.