Den Stille Vej

Det som egentligt ansporede mig til at gå i gang med at skrive kurset Den Stille Vej er, at for mange mennesker virker arbejdet med intuitionen, meget avanceret og som om man skal være helt særlig højtudviklet i sin bevidsthed for at kunne gøre det. Det er ikke sandt at det er sådan. Vi bruger allesammen vores intuition hele tiden, det er hverken særligt mystisk eller kun for særligt indviede, at bruge sin intuition og være i kontakt med hvad din sjæl har af ønsker for dit liv og din udvikling her.

Faktisk begynder jeg mere og mere, at få en fornemmelse af, at grunden til at alt hvad der er en lille smule esoterisk i vores verden, bliver gjort til noget meget mystisk og uden for rækkevidde for helt “almindelige” mennesker, er fordi det tilbyder frihed. At arbejde og lytte på din intuition, giver dig nemlig en tro på dig selv, som gør at du måske i højere og højere grad, tilsidesætter de sandheder som du får fra institutionerne i samfundet. På den måde vi alle sammen bliver programmeret på, til at tro på de samme sandheder, der gør os til gode rolige Borgere, foran tv´et med dulmende vin i glasset og bedøvende sukker i skålen foran os.

Når du begynder at lytte på din intuition, for det kan du nemlig lige så let gøre, som alle andre i hele verden kan det, det kræver ikke andet end at du er dedikeret til at ville leve i ægte frihed, så får du måske idéer om at gøre tingene på andre måder, at gå andre veje, end dem som samfundet lige umiddelbart bifalder.

Det er ikke altid let at gå den vej, fordi vi trods alt i større eller mindre grad, stadigvæk har et ego med på sidelinjen, som altid vil behøve kys og kram (og nogle gange også en mere kontant tone) for at falde til ro og fordi alle andre, også har deres historier og egoer med sig.

Men det som bliver nemt, er at mærke; at det her er sandt for mig. Måske er resten af verden ikke enig. Det er også lige meget, for følelsen i dig er så stærk at det ikke betyder noget om alle andre tror at du er tosset, fordi du har sagt dit job op og er rejst til Mongoliet for at bo i yurt og drikke te med smør i. Men fordi du følger dit hjerte, så vil du inspirere andre til at gøre det samme, måske ikke lige med det samme, men pludselig vil du møde halvdelen af det kontor du sad på i Danmark, når du rejser på hest ned igennem Asien. En sidder i et buddhistisk kloster, en anden høster ris, en treide krammer en panda.

Og det kan godt ske det var lige præcis de tre, som havde allerflest rynker i panden over at du en dag rejste dig op og bekendtgjorde at dit liv er for kort til bogføring, at Mongoliet venter og du synger din afskedssalut for de andre på kontoret med strubesang. På vej hjem i bussen ser du en reklame med en enhjørning på og du kan mærke at den bliver vist til dig, så du kan stole endnu mere på at livet er skabt til eventyr og magi og ikke kontorlandskaber (hvis de ikke er magiske for dig).

I kurset Den Stille Vej, der bliver du rigtig godt rustet til at stå imod din egen frygt fra dit ego, som vil gøre alt hvad det kan, for at holde dig hjemme foran fjernsynet. Og du bliver indgydet en ro og en styrke, en tro på og en kærlighed til dig selv, som gør at du heller ikke længere bekymrer dig om hvad andre tænker. Teknikkerne og øvelserne du bliver præsenteret for, er hverken svære eller komplicerede. De er avancerede på den måde, at de kræver af dig, at du vil have mere ud af det her liv, end det du får nu. Og det som er avanceret i det, er at det kræver mod at turde gå efter det du tror er sandt, det kræver også mod at tro på sin intuition. Men du får masser af redskaber i kurset, som styrker dig og som hjælper dig fremad resten af dit liv, som holder dit mod ved lige.

I det arbejde, kommer du i kontakt med den sande sandhed, som kommer fra intuitionen, intuitionen som er sjælens sprog. Sproget fra det Guddommelige, fra det evige Nu.

(Hvis du har lyst så kan du melde dig til mit nyhedsbrev her og høre mere om Den Stille Vej, når kurset er klar til at blive lanceret.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.