Clairvoyance for I.

Hej Anja
Jeg vil gerne vide hvor og hvornår jeg møder en god ven der på sigt kan blive min kæreste.
Hilsen I

 

Kære I

Jeg ser faktisk en mand, som bliver overrasket over at du indeholder rigtig meget humor og som på den måde bliver forelsket, eller næsten helt fortryllet af dig. Det vil være et sted hvor du er vant til at færdes, og derfor ikke som sådan tænker at det kan være et muligt ”kærestemarked”.

Det er ikke sikkert, at det er et sted du er vant til at færdes lige nu, for det jeg ser er i fremtiden. Det betyder at du skal overvinde den del af dig som er introvert og genert og begynde at gå ud. Det ser ud som om det ville være godt for dig at gå til noget. Det kan jeg ikke se om du allerede gør, det mærkes det nu som om, men du skal vælge noget som ligger uden for din komfortzone.

Det vil sige at du skal mærke i dig selv, hvad det er du har lyst til at lave, men hvor noget i dig har holdt dig tilbage. Lad os sige at det er metalsløjd som du i virkeligheden altid har været fascineret af, hvis du så har gået til porcelænsmaling, så skal du tage et andet valg nu.

Ville du kunne se dig selv tage del i en form for maskulin aktivitet? For det ville være rigtig smart. Der står nemlig en og venter på dig. Han vil som sagt blive meget overrasket over at der bag dit stille ydre, gemmer sig sådan en i virkeligheden meget livlig og humoristisk person.

Tid er svær for mig at definere i læsninger, den eksisterer jo heller ikke rigtig alligevel, så derfor kan jeg ikke sige noget om hvornår. Det føles som om det er tæt på, men det er ikke noget jeg kan garantere. For det kommer an på om du bevæger dig, hvis du ikke gør det, så har det ingen betydning om det føles tæt på eller ej.

Du forholder dig meget tøvende i læsningen. Du er nødt til at deltage i livet I. Det giver ingen mening at vente på at livet skal komme og invitere os op til dans. Selvom det nogle gange sker at livet rykker os rundt, så er det også vigtigt at stille sig ud på dansegulvet og starte dansen alene. Vise at vi er klar til at blive svinget omkuld. Nyde at vi er med så godt som vi kan være det.

De forandringer du venter på, dem skal du selv skabe. Du er har jo masser af kraft i dig, men du er nødt til at se livet i øjnene og tage ansvaret for din egen skæbne. Den er ikke forudbestemt, du må ændre den lige så ofte du har lyst til.

Der er ikke noget at være bange for, selvom det føles det lidt som om du tror. Du har nu en alder hvor du er nødt til at komme ud af busken, hvor du er moden nok til at stå frem som den du er.

Der er en blidhed i dig, som du selv kan forveksle med at være genert eller tilbageholdende. Prøv at se det som at du faktisk er et meget fint og blidt menneske. Derfor kan du stadigvæk lave maskuline ting. Men væn dig selv til at anerkende den blide side af dig, den følsomhed du indeholder. Den holder dig kun tilbage hvis du gør den forkert. Hvis du accepterer den og lærer at elske den, så vil den være en ven for dig. Som kan blive dit indre kompas til hvordan du bedst passer på dig selv, til hvordan du vælger de ting som er gode for netop dig. Næsten en slags rytme som bliver takten i din dans, den måde du skal bevæge dig i livet på.

Kære I. Der er virkelig meget varme til dig, det indeholder du jo i høj grad også selv. Da jeg startede læsningen faldt et lille hvidt dun ud af luften og ned foran mig. Jeg er indenfor, så jeg ved ikke lige hvor det kom fra. Jeg har set mange store ørne de sidste par dage, det kan være at en af dine hjælpere er en ørn. Hvis du føler dig kaldet til ørne, så kan du læse om dem og mærke i dig selv hvad de repræsenterer og hvordan du kan bruge deres energi til at skubbe dig selv frem med.

Dunet kan også symbolisere engle, men det kan jeg ikke nå at gå mere ind og undersøge i en brevkasselæsning. Måske føler du dig knyttet til nogle engle, så kan du gå ind og mærke om du tror de har noget at skulle sige dig i dit liv lige nu.

Jeg stopper læsningen nu. Der kommer en stor varme i mit bryst, det skal nok gå godt I. Men du skal ud af klappen bliver der sagt, der er masser af sjov til dig lige udenfor din dør.

Mange tak til dine og mine hjælpere. Alt er skrevet så rent som muligt og uden antagelser af den ene og den anden slags.

Kærlig hilsen

Anja

Feedback fra I:

Mange tak for læsningen. Spændende læsning. Du har beskrevet min person utrolig godt.

Jeg er et udadvendt menneske, men samtidigt tilbageholdende, spor efter hvad jeg har oplevet de sidste par år.

Jeg er pt ikke så god til at gå i byen, men har veninder og venner der gerne vil have mig med. Så det vil jeg arbejde mere med.

Endnu engang mange tak for din læsning. -I

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.