Clairvoyance for C

Kære Anja

Mit arbejdspunkt, som jeg rigtig gerne vil skubbes på handler om min tilknytning til mænd og mit møde med dem. Jeg har mødt mange mænd i mit liv og altid været udfordret på tilknytning. Mødt mange skønne og dejlige mænd, De relationer, jeg opnåede blev aldrig langvarige og dybe. Og jeg har haft en lang pause på ti år.
Nu står jeg et helt andet sted i mit liv og føler mig klar til at komme i gang med at møde igen.
Jeg er klar på, der er mange praktiske tilgange til dette. Dette er ikke hindringen.
Jeg føler, at jeg har brug for et åndeligt skub eller et vink med en vognstang……

Kh C

Kære C

Da jeg kaldte dine og mine hjælpere ind til læsningen, da kom først en skorpion og derefter en skildpadde. Skorpionen hjælper dig i den forandring du er i gang med nu. Den er et rigtig godt billede på den her trang du har i dig, til at gøre noget andet og gå et andet sted hen i dig selv. Den er jo ikke den nemmeste at komme ind på livet af og det er nok det du også har oplevet i dine tidligere relationer, at du har gemt dig bag en skal og i værste tilfælde, bag et sårende stik. Men skorpionen er ikke kun det hårde ydre som vi tror den symboliserer, for den varsler altså som sagt også transformationer.

Skorpionen er også et dyr der bor alene. Det er ikke fordi du skal blive ved med det, men læg mærke til at du måske har mere brug for alenetid, eller for at lade op med det der nærer dig, når du igen træder ind i et forhold. Du er jo meget udadvendt og livlig, så det er godt for dig at huske dig selv på, at du også har brug for at være dig selv. Så behøver du nemlig ikke blive så hård i filten når du ikke har passet godt nok på dig selv og dine egne behov.

Skorpionen er også et symbol på at noget i os skal dø, for at der kan komme noget andet til. Det du skriver i din mail med at du også er i gang med et rygestop giver rigtig god mening i den her sammenhæng også. Du slipper en del af dig, som gemmer sig bag røgen og bliver nu nødt til at møde det i dig selv som du har prøvet at dulme med cigaretterne. Selvom det er godt at stoppe med at ryge, så kan det føles utroligt sorgfuldt i os, nemlig fordi der skal gives slip på en gammel del i os, som identificerer sig med at være ryger og vi skal til at finde ud af hvem vi så er når vi ikke længere ryger cigaretter. Det er en god og stærk udvikling du er inde i.

Inde i det rum hvor jeg møder dig, der er vildt meget kraft. Du har rigtig meget energi. Jeg kan mærke at det er som om oplysningerne står i kø til dig, du vil rigtig gerne videre, ikke her i læsningen, men i dit liv, du er så klar til at rykke dig nu. Det er godt!

Og så er det jo pudsigt at der kommer en skildpadde til dig. For skildpadden er altså til dig lige nu. Hvor skorpionen også fortæller om hvordan du var og fortæller om den udvikling du står i, så er skildpadden et billede på nu og fremad. Det griner du ret meget af i læsningen.

Jeg vil lige se om jeg kan få lidt ro på, for jeg kan næsten ikke følge med.

Nå, det sørgede skildpadden for. Den gik hen til dig og puffede til dig og bad dig sætte dig på dens skjold. Du sidder nu i skrædderstilling på den, mens den meget langsomt går hen over en støvet og sandet jord. Bagved dig, der står skorpionen og er faktisk i gang med at skifte ham, det gør skorpioner nemlig også. Du er altså i gang med en forandring, men det er naturligvis også derfor du skriver til mig.

Skildpadden tager dig med hen til en sø og hopper i vandet, stadigvæk med dig siddende på ryggen af den. I dykker langt ned i vandet og du ligger nu på skjoldet af den. Skildpadden er et meget fredeligt dyr. Den er feminin, følsom, blid, langsom, rolig, afbalanceret, kærlig, moderlig, i kontakt med jorden og med vandet (følelserne). Den fortæller at du skal være tålmodig overfor dig selv og siger at: Slow and steady wins the race. Så den her forandring du er i gang med, der skal du tage det roligt. Vid med dig selv at du er gået i gang, det har du faktisk været længere end du tror og hvis du ser tilbage, så vil du kunne se at du faktisk har rykket dig rigtig meget de sidste par år.

Når skildpadden tager dig med ned i vandet, så er det fordi der er nogle gemte følelser den gerne vil have at du ser på i dig selv. Den sorg du har i dig, som kan give sig til udtryk i vrede og rastløshed, den ville det være godt hvis du så på. Altså hvis du dykkede ned i den og mærkede den, det er ikke fordi du behøver kende alt til den, eller oprindelsen af den 100%, men hvis du mærker den, anerkender at den også er en del af dig og siger tak for at den er der, så du kan lære af den og udvikle dig, så vil du allerede være nået rigtig langt.

Skildpadden reagerer ikke hurtigt. Den ser roligt på omgivelserne, accepterer det den ser og bliver hvis den vil og ellers bevæger den sig roligt videre til der hvor den så vil være.

Vandet handler også om kreativitet. Den her rastløse energi i dig, den kan du kanalisere ned i noget kreativt, men det gør du nok allerede? Brug skildpaddens ro og tålmodighed, til virkelig at fordybe dig, så vil du også kunne nå ned i nogle lag af dig selv, som du måske ikke altid har så nemt ved at mærke.

Jeg er desværre nødt til at stoppe læsningen nu C. Jeg håber du har kunne bruge nogle af alle de informationer der kom til dig, der er godt nok virkelig gang i den her i læsningen. Du er kommet op på land og ligger i solen med skildpadden ved siden af dig. I ligger på søbredden og varmer jer i solen. Så altså, lige for at se om jeg kan opsummere på alt det her. Du er i gang med forandringen. Vær tålmodig overfor dig selv. Dyk ned i dine følelser og din kreativitet og arbejd med de processer der dukker op der. Du kan kalde både skorpionen og skildpadden ind til dig når og hvis det føles rigtig for dig, de er begge gode hjælpere i dit liv lige nu.

Tusind tak til dine og mine hjælpere. Alt er skrevet som det kom til mig og uden antagelser af nogen art.

Alt det bedste

Kærlig hilsen

Anja

Feedback på C´s clairvoyance kan du læse her:
“Kære Anja
Det er nu to døgn siden, jeg første gang læste din “læsning”. Og det er vildt, som den giver mening og for mig bliver mere og mere nuanceret. Skildpadden har været tilstede i mit liv i en tid, og jeg har hilst den velkommen. Og samtidig været forundret over dens pludselige tilstedekomst i mit liv. Det har taget mig noget tid at tage ind, at livet ikke altid behøver at foregå i fart og hast…..og at man alligevel på forunderlig vis når det hele….Jeg er i færd med at lære at nyde det langsommere tempo. Selvom mit ego brokker sig gevaldigt indimellem og synes, det er lovlig lidt, der bliver nået…;)

I perioder gennem de sidste måneder har jeg faktisk haft tanker om at dø. Ikke selvmordstanker eller sorte tanker, men pludselige tanker om “det hele mon var slut nu”, fordi tempoet dalede så drastisk. Og jeg har været uendelig træt. Trods meget få gøremål,

Jeg er spændt på, hvad turen ned i vandet på ryggen af skildpadden indebærer. Jeg har arbejdet en del med sorg, tab og afslagshåndtering i mit liv. Både alene og sammen med andre, såvel professionelle som tætte venner. På et tidligt tidspunkt så jeg det som faser og perioder, man skulle igennem. Nu oplever jeg mere sorg som en tilstand, man kan gå ind og ud ad. Hvis jeg for sjældent går ind i den, så tager den mig med bukserne nede. Og jeg bliver uendelig kortluntet.

Og ja, jeg er så heldig at kunne være kreativ med mine hænder. Både når jeg skriver, hækler og strikker.

Jeg ser frem til at lægge ved søbredden og lade varmen tørre min krop. Måske jeg også der møder bare en enkelt mand.

Af hjertet tak for din meget særlige læsning.

kh
C”

PS. Hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på via dine og mine åndelige hjælpere, så kan du skrive dig op til mit nyhedsbrev her og være med i lodtrækningen om en læsning hver eneste måned.

2 Comments

 1. Hanne Herpai
  26. juni 2016 / 19:25

  Hej Anja
  Vil vide hvordan jeg kommer i mere kontakt med min spirituelle side, hvordan jeg gør for at åbne mere op og føle at jeg får mere kontakt både når jeg mediterer når jeg beder englene og andre lysvæsener af lys og kærlighed om at være med mig eller hjælpe mig??
  Anstrenger jeg mig for meget?

  Tak for svar
  Hilsen Hanne

  • Anja Dalby
   Forfatter
   27. juni 2016 / 09:44

   Kære Hanne

   Tusind tak fordi du skrev ind med et spørgsmål. Det blev desværre ikke dit spørgsmål der blev trukket i denne måned, men du er meget velkommen til at skrive ind igen, når jeg sender nyhedsbrev ud næste gang i slutningen af juli.

   Ha en rigtig dejlig sommer og mange tak fordi du læser med.

   Kærlig hilsen

   Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.