Clairvoyance for AM

Hej Anja :-)
Hvad skete der, da jeg som 8 årig lukkede ned for mine clairvoyante evner?
Kh AM

Kære AM

Når jeg laver læsninger, så starter jeg altid med at gå ind i et rum, hvor jeg møder personen jeg skal læse. Men allerede da jeg stod udenfor rummet på vej ind, fik jeg af vide at du havde lagt låg på dig selv som 8 årig, af hensyn til dine omgivelser og at du stadigvæk holder dig selv tilbage som voksen.

Da jeg trådte ind af døren, blev jeg mødt af en hel masse sommerfugle. De vrimlede hen omkring mig og hilste på. Lyset i rummet skifter mellem forskellige pastelfarver. Der er en meget eventyrlig stemning her i rummet og jeg tror det er den følelse du har haft som barn. En følelse af at leve i et eventyr, i en magisk verden, i en parallel dimension som du befinder dig rigtig godt i. Faktisk er det ret flot, at du har kunne holde den her verden helt til du var 8 år. Mange træder ud af den længe før, fordi de ret hurtigt opdager, at det ikke er den måde man får point på hos de voksne eller andre steder i omgivelserne.

Sommerfuglen står naturligvis for transformation. Det virker også som om du er klar til at åbne op for dine evner igen, så det passer jo rigtig godt at sommerfuglen kommer nu. Du kan kalde sommerfuglen ind i dit liv, så vil den hjælpe dig i forandringen, hvis du altså ønsker det.

Jeg så et billede af at du sidder i et klasseværelse og det går stille og roligt op for dig, at for at være en ”god og dygtig pige” så duer det ikke at du fortæller hvad det er du ellers går og ser. Du begynder at få nogle oplevelser, af at voksne ikke altid reagerer lige positivt på de ting du ser om dem. Og det er vigtigt for dig at være sød og god. Derfor lukker du stille og roligt ned. Det er også vigtigt for dig, at de andre børn vil dig og du kan se at de andre er vokset ud af deres magiske verdener, så for at følge med dem lukker du altså ned.

Men det mærkes som en sorg i dig og hvis du i dit liv har følt dig forvirret, som om dit liv ikke havde nogen mening, hvis du har følt en rodløshed og tristhed, så er det der den kommer fra. Det er sorgen over tabet af magien.

Alle de her sommerfugle, de er så lette i deres energi, der er så meget livsglæde i dem, de er smukke i deres farver og mønstre. Du sidder inde i rummet, midt i dem alle sammen. Du sidder og smiler af dem. Det er som om de alle sammen hvisker ting i dit øre og viser dig ting for dit blik, når de flyver forbi dig. Du ser meget glad ud og det er tydeligt, at du har åbnet op for dine evner igen og kommunikerer med sommerfuglene om hvor mange lag af virkeligheden der er.

Der er noget meget sprudlende og lattermildt over dig, det er godt, for det hjælper dig til at genopdage dine evner. En tung personlighed, kan have sværere ved at åbne op for det eventyrlige, det er med at dyrke det lette, så kommer magien meget nemmere igen.

Du skal ikke være ked af at du lukkede ned for dine evner. Det er ikke nemt at være i verden som barn og have den form for følsomhed med sig. Det er kun noget du har gjort for at beskytte dig selv, men nu behøver du ikke længere passe på med den slags mere. Du er voksen og kan nemmere lukke op og i for dine evner nu og kan også mærke hvornår det er passende at fortælle om dem.

Jeg bliver ved med at se en mand, en lidt kraftig mand, som gør grin med dig. Jeg ser ham nede fra, fra dit synspunkt tænker jeg. Han griner hånligt af dig og jeg kan mærke at det gør ondt i dig. Jeg tror faktisk ikke det er fordi du har sagt noget clairvoyant til ham, men han giver dig en oplevelse af at det gør ondt at blive grint af og instinktivt ved du, at hvis du fortæller for meget om det du oplever clairvoyant, så er risikoen for at blive grint af ret stor.

Så sådan som jeg oplever det AM, så er det ikke nødvendigvis en enkeltstående hændelse der gør at du lukker ned. Den her oplevelse med manden, der tror jeg måske du er 6 år, så det er ligesom en akkumulation af hændelser og oplevelser, der gør at du lukker ned.

Dine øjne lyser i læsningen, altså sådan virkelig lyser, der står to store lysstråler ud af dem og du smiler stort. Du kan altså sagtens åbne op for dine evner igen AM, hvis du ikke allerede er begyndt på det. Dit lys er virkelig stærkt og du har en smuk ydmyghed og ro i dig, som virkelig er en fornøjelse at mærke.

Alle sommerfuglene sidder på dig nu, du sidder midt ude i universet nu, mellem alle stjernerne og du er næsten dækket af sommerfugle. Stjernerne er et symbol på din sjæl, på det uendelige rum indeni dig som er i forbindelse med hele verden. Sommerfuglene er altså ligesom brobyggerne, mellem dig og din sjæl og et tegn på at du har muligheden for at åbne op til den her del af dig.

Husk at kalde på sommerfuglene og læg ekstra meget mærke til dem i det her forår og sommer. De kan hjælpe dig i den proces med at åbne op igen (hvis det altså er det du ønsker som sagt).

Alt det bedste til dig AM og tusind tak til dine og mine hjælpere for at assistere under læsningen.

Kærlig hilsen

Anja

Feedback på AM´s clairvoyance kan du læse her: “Kære Anja :-)
Tak for din læsning. Den er jeg bare rigtig glad for! Du kan tro, at jeg mærkede aktiviteten i formiddag. Jeg tænkte overhovedet ikke på din læsning, men mærkede tydeligt åndeligt besøg hele formiddagen. Jeg kan endnu ikke mærke forskel på vejledere og andre åndelige besøg. Så jeg tænkte, at det var utroligt som der var åndelig aktivitet på mit arbejde. Men, da din mail kom gav det jo god mening ;-)
Din læsning giver også rigtig god mening, og jeg kan mærke at det er rigtigt. Jeg kan tydeligt se for mig, hvordan jeg som barn har fornemmet fx mine forældres sindsstemning og det ikke altid er faldet i god jord. Jeg er heller ikke i tvivl om, at det er min far der har grint af mig. Jeg kan jo se, hvordan han reagerer overfor mine børn. Det er dejligt, at vide, at det ikke er en voldsom oplevelse der har gjort, at jeg lukkede af. Jeg er i gang med, at åbne op igen. Din læsning var en kærligt skub videre. Tusind tak til dig, og dem der ellers har hjulpet ;-)
Kh AM”

PS. Hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på via dine og mine åndelige hjælpere, så kan du skrive dig op til mit nyhedsbrev her og være med i lodtrækningen om en læsning hver eneste måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.